Vergil Chițac: „Este vital ca cetăţenii cu drept de vot din Constanţa să meargă la urne”

vergil-chitac-1

Aflat pe prima poziție a listei PNL Constanța pentru Senat, Vergil Chițac, consideră că o societate educată, închegată și sănătoasă se poate construi doar prin implicarea fiecărui cetățean. Pentru ca lucrurile să devină realitate, Vergil Chițac susține că este vital ca cetăţenii cu drept de vot din Constanţa să meargă la urne pe 11 decembrie.

Parlamentul are mari probleme de imagine în acest moment. Vergil Chițac, consideră însă că cel mai îngrijorător este faptul că imaginea reflectă într-adevăr practica parlamentară și astfel problema devine una de fond. Având în vedere că noul Parlament va trebui să își asume reformarea unor sisteme extrem de importante (educație, sănătate, administrație), trebuie să ne asigurăm că acesta va fi format din oameni onești și educați, a precizat candidatul PNL.

Una dintre cele mai interesante propuneri ale lui Vergil Chițac este aceea de a limita numărul de mandate a parlamentarilor la maxim două. Candidatul PNL susține că este normal și onorabil ca un parlamentar să nu depășească două mandate, pentru că aceeași regulă se aplică și pentru Președintele României.

Referitor la Județul Constanța, liberalul crede că prioritățile sunt reprezentate de exploatarea resurselor energetice în vederea obținerii independenței în acest domeniu. Subiecte la fel de importante pentru Vergil Chițac sunt și unificarea legislației maritime sau crearea unei instituții precum Casa Maritimă, care să protejeze marinarii români și familiile acestora.

Vergil Chițac îi îndeamnă pe cetățeni să se implice în problemele publice și să iasă masiv la vot pe 11 decembrie, pentru a avea într-adevăr o Constanță puternică.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.