Vergil Chițac mărește salariile din Primăria Constanța

salarii-primaria-constanta

În următoarea ședință de Consiliu Local, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, va supune la vot un proiect de hotărâre care prevede modificarea salariilor de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al primăriei.

Primarul arată, în expunerea de motive, că majorarea salariilor vine după încheierea unor contracte adiționale la contractul colectiv de muncă, încheiate între primărie și Sindicatul Liber al Salariaților din Administrația Publică Constanța, prin care părțile au convenit de comun acord încetarea acordării sporului de condiții periculoase sau vătămătoare de 15% din salariul de bază, începând cu 1 iulie 2021, și includerea acestuia în salariul de bază pentru fiecare categorie de salariați, fără a afecta fondul de salarii aprobat pentru anul 2021, prin hotărâre de consiliu local, începând cu 1 iulie 2021.

Iată câteva exemple de modificare a veniturilor față de luna mai 2021 (vorbim de salariul de bază, din care se scad dările către stat, dar la care se adaugă sporurile).

  • Secretar general municipiu – de la 14.300 lei la 16.445 lei
  • Director general – de la 12.658 lei la 14.557 lei
  • Arhitect șef – de la 12.658 lei la 14.557 lei
  • Șef serviciu – de la 9.871 lei la 11.352 lei
  • Șef birou – de la 9.213 lei la 10.595 lei
  • Referent, polițist local superior – de la 3.089 lei la 3.552 lei

De o majorare de salariu va beneficia inclusiv Felicia Ovanesian, actual city manager, fostă colegă cu primarul în Asociația Constanța Altfel. Dacă aceasta are acum un salariu de bază de 16.400 de lei, potrivit propunerii primarului va primi 16.640 de lei.

Mai jos puteți vedea ce salarii de bază se vor câștiga în primărie de la 1 iulie.

Vă recomandăm și:

Declarații de avere. Primarul Vergil Chițac, o casă în Eforie Nord și un Hyundai i30

Declarații de avere. Viceprimarul Ionuț Rusu, casă de 639 mp, bijuterii și ceasuri de 50.000 de euro

Declarații de avere. Florin Cocargeanu, viceprimar al Constanței, are un Opel Astra și un credit

Declarații de avere. Mihaela Andrei, consilier local PNL, a vândut bunuri de aproape un sfert de milion de euro

Ce avere impresionantă are Felicia Ovanesian, city managerul municipiului Constanța. 13 terenuri, peste jumătate de milion de euro în bănci, ceasuri de 300.000 de lei DOCUMENT


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Finalizarea proiectului „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru SC M.W.IMPORT EXPORT SRL

vin iun. 25 , 2021
Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a […]

V-ar putea interesa și: