Vergil Chițac: „Mi-am dat demisia din PNL”

Senatorul Vergil Chițac și-a dat demisia din PNL.

„Categoric nu voi pleca la alt partid”, a declarat acesta pentru Constanța 100%.

Senatorul liberal a explicat și motivele demisiei.

„Demisia mea are legătură cu nesoluționarea contestației pe care am depus-o referitoare la alegerile de la Organizația Municipală a PNL Constanța, din martie 2017. Îmi mai dau demisia și pentru motivul următor: am aflat la București că mai mulți colegi din Constanța se plâng de mine, că din cauza mea nu pot să facă și să dreagă. Eu zic așa: mă retrag din partid, le las calea liberă spre orizonturi nemărginite din punct de vedere politic. Mă tem că prezența mea aici face ca ei să dea vina pe alții pentru insuccesele lor”, a spus Vergil Chițac.

Vergil Chițac a obținut, la alegerile locale de anul trecut, un scor istoric pentru PNL. Numai 7.000 de voturi l-au despărțit de funcția de primar al municipiului Constanța.

Peste câteva zile, acesta și cei doi ex-consilieri locali PNL Romeo Rezeanu și Horia Căliminte vor organiza o conferință de presă.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Vergil Chițac: „Mi-am dat demisia din PNL”

  1. pai nu mai bine bea si el un suc la clubul pensionarilor si mai deapana povesti din armata decat sa dea cu subsemnatul in fiecare zi la partid si sa plateasca cotizatia lunara din modest-i pensie ???

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cum puteți plăti impozitele și taxele locale

Thu Sep 14 , 2017
Constănțenii au la dispoziție cinci modalități pentru a-și plăti impozitele și taxele locale. Iată care sunt acestea, într-o sinteză realizată de Serviciul Public de Impozite și Taxe: 1. Online: – pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea “Servicii online/Plata online a impozitelor”, integral sau în 3 rate prin programul BT; – prin Internet […]
spit