Vergil Chițac: „Neversea se va organiza cu siguranță în 2021”

1

COMPLETARE 8 decembrie 2020: NEVERSEA 2021 va avea loc în perioada 8 – 11 iulie

Vergil Chitac primar constanta cu masca

„Neversea se va organiza cu siguranță în anul 2021”, a anunțat vineri, într-o conferință de presă, primarul Constanței, Vergil Chițac.

Edilul a spus că locația va fi aceeași. Se va muta însă data.

„Eu cred că luna septembrie ar fi una potrivită. Este adevărat că ei aduc artiști de mare valoare, care au planificări cu doi ani în avans.”, a mai spus edilul.

„Plecăm de la ideea că situația pandemică va fi bună în vară.”, a subliniat primarul.

neversea 2021

Chițac a mai spus că, mai mult, primăria îi va sprijini pe organizatori cu unele lucruri cu care ar fi trebuit să fie sprijiniți și în trecut.

Vă recomandăm și: Primarul Vergil Chițac: „Dacă orașul Constanța ar fi o societate comercială, ar fi în faliment!


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Vergil Chițac: „Neversea se va organiza cu siguranță în 2021”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Carantină în municipiul Constanța până pe 18 decembrie

vin dec. 4 , 2020
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanța propune prelungirea măsurii de carantină zonală, începând cu data de 04.12.2020, ora 20.00, pentru o perioadă de 14 zile, pentru municipiul Constanța. Iată cum sună hotărârea și care sunt restricțiile. ART. 1 (1) Se propune prelungirea măsurii de carantină zonală, începând cu data […]
coronavirus carantina eforie lazu

V-ar putea interesa și: