Vergil Chițac: „Nu omorâți mesagerul, oameni buni!”

Vergil Chitac

Vergil Chițac, primarul Constanței, a făcut azi câteva precizări, pe o rețea de socializare, despre faptul că mii de constănțeni au primit acasă decizii de impunere.

„Unul dintre primele lucruri pe care am dorit să-l aflu când am preluat funcția a fost ce a constatat Camera de Conturi cu ocazia controalelor din ultimii 5 ani. Drept pentru care, așa cum știți, am emis o dispoziție prin care să mi se aducă la cunoștință toate încheierile Curții de Conturi din ultimii 5 ani.”

Așa a aflat, printre altele, că în perioada 2015-2019, taxa de eliberare a autorizației de construire a fost – în câteva mii de cazuri – calculată și încasată greșit, în cuantum mai mic decât cel legal și diferența trebuia recuperată de Primărie.

„Mi-a revenit mie ingrata sarcină de a semna în ziua de Revelion până la ora 14.00 aceste decizii de impunere pentru 2015 pentru că altfel se prescria termenul.. De ce nu le-a făcut “anteriorul’ deși raportul Curții de Conturi era datat de acum 1 an? Simplu…pentru că au fost câteva rânduri de alegeri. Așa că nu omorâți mesagerul….oameni buni!”, a mai spus primarul.

Zen Residence
energia residenceOne thought on “Vergil Chițac: „Nu omorâți mesagerul, oameni buni!”

  1. Asta era procedura mazare -fagadau tarif pentru muritori si altul pentru prieteni deci nu a fost nici o greseala

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Papa Francisc se va vaccina împotriva covid: „Cred că este etic ca toţi oamenii să se vaccineze”. ÎPS Teodosie: „Nu știm cu ce se vaccinează”

Sat Jan 9 , 2021
Papa Francisc a declarat, sâmbătă, că plănuieşte să se vaccineze săptămâna viitoare împotriva coronavirusului. Acesta i-a îndemnat pe toţi oamenii să se imunizeze, relatează Reuters. „Cred că este etic ca toţi oamenii să se vaccineze. Este o alegere etică, pentru că te joci cu sănătatea ta, cu viaţa ta, dar […]
papa francisc ips teodosie