Vergil Chițac, poet după alegeri: „Nu mor caii când vor câinii”

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a avut azi o reacție oficială după alegeri. Acum trei zile, a mulțumit pentru vot, acum ne-a anunțat că „nu mor caii când vor câinii”.

Iată ce spune:

„<<Ați văzut, domnule amiral, că nu mor caii când vor câinii?>>

M-a sunat un fost coleg de armată și acesta a fost primul lucru pe care mi l-a spus. Un lucru la care nu m-am gândit foarte serios până acum, dar perfect adevărat.

Oraș căpușat de grupuri de interese toxice timp de 30 de ani, Constanța a rămas în picioare.

A trecut printr-o pandemie teribilă și nu s-a oprit.

Au urmat crize serioase, energetice și financiare, și a continuat să meargă înainte.

L-am răscolit pe de-a-ntregul în timpul reparațiilor capitale și nu s-a dărâmat.

A fost traversat de cele mai mari furtuni tropicale din ultima sută de ani și nu a căzut.

Atacat sistematic și sabotat din interior, orașul a rezistat.

În urmă cu câteva zile, Constanța a ales, din nou, să meargă înainte. Să nu cadă. Să aibă încredere. Să continue.

Are dreptate bătrânul militar: „Nu mor caii când vor câinii”!🫡

Vergil Chițac lasă din text să se înțeleagă faptul că este amiral, când de fapt este contra amiral. Mai lasă să se înțeleagă că orașul nu ar mai fi căpușat de grupuri de interese.

Textul lui Chițac este asemănător cu un text al lui Nichita Stănescu. Cel mai probabil, de aici s-a inspirat. Vă invităm să îl vedeți mai jos:

Recomandare:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 comentarii la “Vergil Chițac, poet după alegeri: „Nu mor caii când vor câinii”

  1. A capatat glas, asta e , tipic romanesc , injura 4 ani primarul si-apoi tot pe el il aleg. Canalizari, asfalt lasat dupa asfaltare, gropi aparute dupa reparatii , inceperea de noi santiere , „pastrarea” celor vechi , multumim constantenilor care-au votat mafia ! Aplicatia ” Install bunastare” s-a oprit la 50% cod error 404 – incercati din nou peste 4 ani !

  2. Dar ce tare esti in clonț!! De fapt aste e singura ta calitate. Apropo, noi nu te voiam mort, doar plecat…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Restaurarea hărții siturilor arheologice din Dobrogea, o rușine

joi iun. 13 , 2024
Restaurarea hărții siturilor arheologice din Dobrogea, la care se lucrează de aproape trei ani, este un eșec și o rușine. Astăzi, majoritatea cetăților de pe hartă nu aveau numele complete. În noiembrie 2023, Primăria Constanța anunța că lucrările NU au fost finalizate și că dacă inițial mai trebuiau montate elementele […]

V-ar putea interesa și: