Vergil Chițac, prima apariție publică după ce a fost ales primar al Constanței VIDEO

Vergil Chitac
Vergil Chițac pe scena Teatrului de Stat Constanța, în timpul primului discurs public după ce a fost ales în funcția de primar

Vergil Chițac a avut, luni, prima apariție publică după ce a fost ales primar al municipiului Constanța. Acesta a participat la deschiderea oficială a celei de-a V-a ediții a Festivalului-Concurs DbutanT, eveniment organizat de Teatrul de Stat Constanța și Teatrul „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe.

Primarul ales a fost invitat, de către directorul TSC, Erwin Șimșensohn, să spună câteva cuvinte.

„Sunt extrem de conștient că valorile, reperele, simbolurile culturale țin comunitate noastră laolaltă, coezivă. Cred că este ceea ce ne lipsește acum.”, a spus Vergil Chițac, din rolul de primar ales, rol pe care l-a asemuit cu cel al unei mirese nenuntite.

A mai spus că oamenii de cultură vor avea în el un susținător necondiționat și că în mandatul său se va realiza o strategie culturală a Constanței.

Discursul în întregime îl puteți vedea mai jos.


Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Consulul general al Republicii Turcia la Constanța, în vizită la Universitatea Ovidius

Tue Oct 20 , 2020
Rectorul Universității „Ovidius” din Constanța, conf.univ.dr. Dan-Marcel ILIESCU, a primit, ieri, într-o vizită de curtoazie, pe consulul general al Republicii Turcia la Constanța, Emre YURDAKUL, însoțit de consilierul pe probleme de educație din cadrul Ambasadei Republicii Turcia la București, Seyfi ÖZKAN. Temele abordate au avut ca punct de plecare proiectele […]