Vergil Chițac s-a răzgândit din nou: între ce ore propune acum parcare gratuită

Vergil Chițac: „Conceptul de gratuitate în Constanța, din păcate, a intrat prea mult în mentalul colectiv”

Primarul Constanței, Vergil Chițac, convoacă Consiliului Local Constanța în ședință extraordinară, marți 26 iulie de la ora 14.00. Ședința se va desfășurata în sistem de videoconferință, așa cum ne-a obișnuit.

Pe ordinea de zi se află proiectul de suspendare a unor prevederi din Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor din municipiul Constanța și stațiunea Mamaia.

Acum, Chițac propune suspendarea plății taxei de parcare în Mamaia și Constanța în intervalul 19.00 – 09.00 până la data de 31 decembrie 2022 inclusiv.

În textul proiectului de hotărâre se precizează că la expirarea perioadei de suspendare, plata tarifului de parcare revine la valorile stipulate în HCL 123/2001.

La ședința de săptămâna trecută, propunerea primarul de eliminare a taxei de parcare în stațiunea Mamaia și municipiul Constanța în intervalul 22.00 – 08.00, până la data de 15 septembrie 2022, nu a fost aprobată de Consiliul Local Constanța.

Vă recomandăm și:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Vergil Chițac s-a răzgândit din nou: între ce ore propune acum parcare gratuită

  1. E foarte bună propunerea, o primesc cu satisfacție nemărginită cei care vin să se bronzeze la lună…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Numărul românilor care au imigrat în Austria s-a dublat în ultimii șapte ani

lun iul. 25 , 2022
Numărul românilor care au imigrat în Austria s-a dublat în ultimii șapte ani. Proporţia imigranţilor în populaţia Austriei a crescut constant, de la 21,4% în 2015 la 25,4% în prezent, arată date preluate luni de dpa de la oficiul federal de statistică. La 1 aprilie, conform datelor preliminare, Austria avea […]

V-ar putea interesa și: