Vergil Chițac: „Sensurile unice chiar au fluidizat traficul. Parcările sunt mai scumpe doar în 5% din oraș, ca să putem găsi toți un loc, nu să stea pe ele mașini ale celor ce au ieșit la bar”

vergil chitac

Pe contul primarului Constanței, Vergil Chițac, s-a întâmplat recent o mică revoluție: au început să apară răspunsuri la miile de critici ale constănțenilor.

Nu credem că răspunsurile vin direct de la primar, care este, să recunoaștem, un om ocupat, ci mai degrabă de la armata de angajați pe bani publici din primărie. Oricum ar fi, sunt asumate de primar, pentru că sunt pe contul lui personal.

Într-unul din aceste comentarii, primarul a declarat răspicat că modificările aduse în trafic au făcut bine, nu rău.

„Sensurile unice chiar au fluidizat traficul.”, a scris primarul.

Acesta a mai spus de ce sunt scumpe parcările.

„Parcările sunt mai scumpe doar în 5% din oraș, zona 0 și zona 1. Ca să putem găsi toți un loc de parcare când avem treabă în locurile aglomerate, nu să stea pe ele mașini ale celor ce au ieșit la bar.”, mai spune primarul Chițac.

Aici, primarul dă dovadă de ușoară ipocrizie. El nu plătește când ajunge în centru, la primărie, pentru că are loc de parcare gratuit, păzit de barieră și de gardieni. Vă reamintim, primarul Constanței locuiește în Eforie.

Vă recomandăm și:

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Constănțenii nu vor uita

Sun Jun 26 , 2022
Țipa din toți bojocii Asociația Constanța Altfel, condusă atunci de Vergil Chițac și Felicia Ovanesian, că erau câteva gunoaie pe lângă ghene în curtea Spitalului de Boli Infecțioase Constanța. Nu-i frumos. Aveau dreptate. Se întâmpla în noiembrie 2019. Dar acum e bine? Acum, când spitalul este închis de aproape nouă […]
cristian hagi