Vergil Chițac: „Toată lumea care parchează trebuie să plătească!”

parcare constanța

„Toată lumea care parchează trebuie să plătească!”, a spus primarul Vergil Chițac, vineri, în timpul unei conferințe de presă.

Acesta a precizat că regulamentul vechi a fost anulat de instanță, care a constatat că toate cele 36 de puncte erau ilegale.

„ Problema este că noi, ca șoferii, ne obligăm să plătim, dar și administrația trebuie să facă ceva pentru banii aceștia. Nu era scris nicăieri ce se întâmplă cu banii. Nu existau modalități alternative de plată, ci numai SMS. Trebuie să existe și parcomate, să facem un studiu, să vedem unde le punem”, a mai spus primarul.

Alt principiu este că cine vrea să parcheze în centru trebuie să plătească.

„În centru nu se vine să se stea cinci ore, ci să se rezolve o problemă. În centru, parcarea trebuie să crească exponențial cu cât se stă mai mult. Trebuie prin taxă să încurajăm șoferii să vină cu mașina și să o lase acolo.”

Vergil Chițac a mai spus că vrea să decongestioneze orașul de mașini și că vrea să îi convingă pe oameni să folosească mai mult transportul în comun. De aceea, nu a renunțat la ideea ca CT BUS să acorde gratuitate la transportul în comun.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Asociația Dăruiește Aripi dotează Secția de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică a Spitalului Județean Constanța cu un ecograf performant

Fri Dec 4 , 2020
Asociația Dăruiește Aripi a achiziționat un ecograf nou în sprijinul activității medicale a Clinicii de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică de la Spitalul Județean Clinic de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța. „Recent am finalizat lucrările de modernizare a saloanelor dedicate îngrijirii copiilor cu arsuri din această secție și medicii ne-au anunțat […]