Vergil Chițac: ”Voi veni la Primărie pentru a scoate Constanta din mâna unei găşti de nepricepuţi”

IMG_9028

Filiala PNL Constanța și-a lansat în weekend candidații la Primăria municipiului Constanța, Primăriile localităților din județ, Consiliul Municipal Constanţa și Consiliul Județean Constanța. Mesajul transmis de liderii PNL a fost unul de forță și unitate.

Prim-vicepreşedintele PNL Adriana Săftoiu, invitat special la eveniment, a precizat că acolo unde PNL conduce administrația locală nivelul de trai e mai ridicat, față de localitățile conduse de PSD, dând ca exemplu județul Teleorman.

„Fac campanie electorală de 20 de ani și mărturisesc că aceasta este campania cea mai atipică pe care trebuie să o ducem. M-aș bucura să simt că mai mulți colegi realizează un lucru pe care nici un partid nu l-a făcut. Ne-am asumat un cod de integritate foarte dur, să nu susținem candidații care au probleme cu justiția. Am propus oameni noi, oameni integrii. De ce PNL e mai bun decât PSD? Dacă mă uit pe toată harta României, județele cu nivel de trai mult mai ridicat sunt conduse de primari liberali. Sudul țării e o zonă săracă a României. Cine conduce de 26 de ani județele din sud? PNL este singurul partid politic care a încercat să respecte ce a cerut țara”, a declarat Adriana Săftoiu.

Candidatul PNL la Primăria Constanța, Vergil Chițac, a spus că municipiul Constanța nu mai poate fi condus cu nereușite și incompetențe și i-a îndemnat pe constănțeni să meargă la vot pe 5 iunie.

„Voi veni la Primărie pentru a scoate Constanta din mâna unei găşti de nepricepuţi animaţi numai de interese personale nelegitime. Constanța nu mai poate fi condusă cu  nereuşite, amatorism, demagogie și incompetenţă. Solutia este foarte simplă. Avem nevoie de un om dedicat, harnic şi pragmatic care să vrea, să stie și să poată”, a declarat Vergil Chițac.

Președintele Filialei PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, a afirmat că partidul are tot ce-i trebuie să câștige alegerile, deoarece a construit o organizație și o filială puternică.

„De 12 ani am construit o echipă cu oameni noi, oameni cu sau fără experiență politică, însă toți oameni intergri, de valoare. Formăm cea mai puternică echipă. Le spuneam colegilor că anul în care vom câștiga Constanța este 2016, avem nevoie şi de sprijinul celor care nu sunt în partid. Parteneriatul cu societatea civilă este unul pe care ni-l dorim cu toţii, un sprijin real”, a subliniat liderul PNL Constanţa.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PNL Constanţa, deputatul Mihai Lupu, a continuat seria luărilor de cuvânt cu un mesaj critic la adresa autorităţilor corupte din Constanţa.

„În acest judeţ s-a împărţit sărăcia şi corupţia. Avem un director de Spital reţinut, în condiţiile în care bolnavii noştri de cancer nu se mai pot trata aici. Aceasta este realitatea!”, a spus Mihai Lupu.

Prezența societății civile la evenimentul electoral al PNL Constanța confirmă încă o dată deschiderea partidului către ONG-uri și mediul academic. Profesorul universitar doctor Marina Cap-Bun, doctorul Corneliu Neagoe, Alexandru Popa, președintele organizației „Inima Copiilor” și Cosmin Bârzan, președintele „Centrului pentru Resurse Civice” au luat cuvântul în cadrul evenimentului.

Filiala Constanţa a Partidului Național Liberal mulţumeşte tuturor simpatizanților și reprezentanților societății civile pentru participare, reprezentanților mass-media pentru profesionalism și echipei pentru organizarea ireproșabilă a evenimentului.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Lovitură pentru primarul din Techirghiol: Adrian Stan a fost încarcerat

Tue May 24 , 2016
Adrian Stan, primarul din Techirghiol, a fost condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare cu executare, pentru dare de mită. Decizia este definitivă și vine după ce prima instanță l-a condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare. Procesul a durat șapte luni. Astăzi, la […]

V-ar putea interesa și: