Vergil Chițac vrea să cumpere sau să construiască o primărie nouă

Ședința de consiliu municipal Constanța de vineri are o ordine suplimentară extrem de interesantă. Unul din puncte prevede transformarea, din când în când, a unei porțiuni a bulevardului Tomis în zonă pietonală. Altul se referă la cumpărarea sau construirea unei noi primării.

În referatul de necesitate se arată că Primăria municipiului Constanța nu beneficiază de un spațiu propriu adecvat desfășurării activităților aparatului de specialitate.

Direcțiile și serviciile sunt răspândite în tot orașul, ceea ce înseamnă drumuri suplimentare pentru contribuabili. Și știm cu toții cum se circulă în Constanța.

De asemenea, în acest moment Primăria Constanța plătește chirie, pentru mai multe imobile, în sumă de 500.000 de euro pe an. Din iunie va fi și mai mult, pentru că primăria va plăti mai mult pentru spațiile închiriate în City Mall.

Vă recomandăm și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pandemia se sfârșește: din 10 paturi de spital covid, 9 sunt goale

mie mai 26 , 2021
În acest moment, în spitalele din județul Constanța sunt 60 de persoane bolnave de covid internate, dintre care 57 din județul Constanța și 3 din alte județe. În total sunt 622 de paturi, ceea ce înseamnă că gradul de ocupare este de 9,64%. Practic, din 10 paturi, 9 sunt libere. […]

V-ar putea interesa și: