Vești bune de la meteorologi. Cum va fi vremea în octombrie

Vești bune de la meteorologi. Cum va fi vremea în octombrie

Vremea se încălzeşte în următoarea perioadă, iar până la sfârșitul lunii octombrie va fi mai cald decât de obicei, anunţă meteorologii. Precipitaţiile vor fi în general puţine, cu excepţia zonelor din nord-vest.

Meteorologii au emis, marţi, prognoza pentru perioada 4 – 31 octombrie.

Săptămâna 4 – 10 octombrie

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână în toate regiunile, posibil uşor mai ridicate în nord-estul ţării. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile extracarpatice.

Săptămâna 10 – 17 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea estică a ţării. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în regiunile sudice, dar şi local excedentare în cele nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 17 – 24 octombrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile estice şi sud-estice.Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sudice şi sud-estice, dar şi local excedentar în extremitatea de nord-vest a ţării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 24 – 31 octombrie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Mai multe zone din Constanța vor avea apă cu presiune scăzută timp de două zile

Tue Oct 4 , 2022
La nivelul Stației de Tratare și Pompare Palasdin municipiul Constanța, se vor executa lucrări de  înlocuire a unor pompe în perioada 04 – 06 octombrie 2022, a anunțat RAJA SA. Investiția face parte din Contractul de lucrări CL35: ”Reabilitare stație de pompare apă brută Galeșu; Reabilitare Complex Înmagazinare Palas: SP1, […]
raja