Veștile bune de care liberalii au uitat (sau vor să uite)

strada-stefan-cel-mare-constanta_crop

„Primarul Decebal Făgădău A FURAT, la propriu, proiectul unui consilier local PNL și și-a pus semnătura pe el. Un gest care vorbește de la sine despre disperarea unui primar care cochetează zi de zi cu incompetența și impostura. (…) Domnule Făgădău, asumați-vă greșelile trecutului, recunoașteți disprețul cu care ați condus Primăria împotriva propriilor cetățeni, umilindu-i după interesele dvs electorale și de grup, și apoi vă veți putea lăuda cu proiecte benefice constănțenilor, chiar dacă au fost inițiate de PNL dar furate de dvs în ceas de noapte, așa cum vă place dvs și colegilor pesediști.
Fiți bărbat și recunoașteți că ați furat proiectul unei domnișoare consilier local, chiar dacă e membru PNL! Curaj…”

Textul de mai sus a fost postat pe pagina de Facebook a PNL Constanța, în martie 2020. Era vorba despre transportul gratuit al elevilor, o idee exprimară de un consilier liberal în 2017.


🆗️Vești pe care toți constănțenii le așteptau! Vergil Chițac, primarul Municipiului Constanța, anunță: Strada Ștefan cel Mare se transformă într-o esplanadă modernă! În mai puțin de două luni, zona centrală a orașului va intra în proces de reabilitare, prin implementarea unui proiect cu fonduri europene destinat promovării mobilității urbane durabile.”

Textul de mai sus a fost postat pe pagina de Facebook a Organizației Femeilor Liberale Constanța, în ianuarie 2021.


Proiectul referitor la strada Ștefan cel Mare a fost gândit, lucrat și semnat de Decebal Făgădău și echipa sa, pe 4 aprilie 2020.


Trageți voi concluziile. Ce se poate spune, fără a greși deloc, este că locuitorii orașului Constanța primiseră vestea din aprilie 2020. Probabil că OFL Constanța a uitat. Nu vrem să credem că a vrut să uite. În cazul transportului gratuit, și-au adus aminte și după 3 ani…

P.S. Primarul Vergil Chițac nu a negat niciodată că este vorba despre proiectul fostului primar. L-a preluat pentru că este un proiect benefic pentru oraș și fusese deja semnat. Finanțarea provine din fonduri europene.

Mai multe detalii, aici: Junglă urbană în centrul Constanței. Proiectul lui Decebal Făgădău, continuat de Vergil Chițac


Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.