„Viața a fost nedreaptă pentru dragul nostru elev! Dumnezeu să-l ierte!”

Imagine din timpul operațiunii de căutare

O tragedie s-a produs în Constanța. Un copil care s-a înecat acum câteva săptămâni a murit astăzi, în spital.

Era elev al Școlii Gimnaziale nr. 38 Dimitrie Cantemir din Constanța.

„Viața a fost nedreaptă pentru dragul nostru elev Valentin Dobrescu!!! Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe familiei greu încercate! Cumplită tragedie!”, a fost mesajul plin de durere al colectivului Școlii Gimnaziale Nr.38 Dimitrie Cantemir Constanța.

Pe 25 iunie, o persoană a sunat la 112 și a anunțat că pe plajă, în dreptul hotelului Flora, din Mamaia, două persoane sunt în pericol de înec. Era vorba de doi minori care împreună cu alți doi copii s-ar fi avântat în valuri, deși marea este agitată. Doi au reușit să iasă singuri, unul a fost scos de salvamari, iar al patrulea este dispărut.

„Am fost solicitați să intervenim pentru recuperarea a două persoane aflate în pericol de înec în mare. Un minor a fost scos deja de către salvamari și i se aplică protocolul de resuscitare de către echipajele medicale SMURD. In același timp, pe mare, ambarcațiunea ISU Dobrogea caută cea de a doua persoană”, a declarat atunci purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica.

Copilul scos din apă, de aproximativ 14 ani, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Constanța cu o ambulanță SMURD. Căutările celuilalt au continuat, salvamarii și pompierii cu ambarcațiunea ISU Dobrogea încearcă să găsească minorul dispărut în valuri. Mai mulți salvamari au făcut, în apă, un lanț uman. Căutările au continuat și zilele următoare.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Instabilitate atmosferică în aproape toată țara

Tue Jul 21 , 2020
Majoritatea regiunilor din ţară se vor afla sub o informare de instabilitate atmosferică accentuată, valabilă până miercuri dimineaţa, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie. Prognoza de specialitate arată că, în intervalul 21 iulie, ora 12:00 – 22 iulie, ora 10:00, în regiunile nordice, centrale, precum şi în zona de munte vor […]