Viceprimarul Bucureștiului, Stelian Bujduveanu, vizită de curtoazie la primăria Constanța

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, și viceprimarul, Ionuț Rusu, au primit astăzi vizita de curtoazie a viceprimarului municipiului București, Stelian Bujduveanu.

În cadrul întâlnirii au fost puse bazele unei colaborări strânse între administrația locală din capitală și cea de la malul mării.

„Primăria București și Primăria Constanța au multe puncte comune și cred că va fi de bun augur să colaborăm, să împărtășim idei, soluții, proiecte care să vină în sprijinul cetățeanului. În perioada următoare vom identifica proiecte pe care să le putem derula împreună, să colaborăm pentru locuitorii celor două orașe“.

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac

„Indiferent că vorbim despre proiecte ce țin de regenerare urbană, transport sau turism, Constanța și Bucureștiul pot împărtăși idei și pot găsi cele mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor care trenează de peste 20 de ani atât la ei, cât și la noi“.

Viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu

Cu această ocazie, viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu i-a invitat pe reprezentanții administrației constănțene la o întâlnire cu primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, pentru o mai bună colaborare:

„Constanța va găsi întotdeauna un partener în administrația de la București, iar următorii 4 ani vor arăta că interesul locuitorilor noștri primează“.

Stelian Bujduveanu este constănțean. Părinții săi sunt proprietarii hotelului Richmond din Mamaia, imobil cu 51 de camere, construit în 2008, și evaluat la cel puțin cinci milioane de euro.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cartierul Tomis Plus, în vizorul senatorului USR Remus Negoi

vin ian. 22 , 2021
Senatorul USR Remus Negoi va merge, duminică dimineață, în cartierul Tomis Plus. „Am înțeles că dezvoltatorul imobiliar Tomis Development recurge la măsuri neexplicate, lăsând fără curent electric 19 familii, doar pentru că Asociația blocului a dat în judecată dezvoltatorul care construiește lipit de clădirea lor și altele două. Majoritatea locuințelor […]
remus negoi tomis plus

V-ar putea interesa și: