Viceprimarul Bucureștiului, Stelian Bujduveanu, vizită de curtoazie la primăria Constanța

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, și viceprimarul, Ionuț Rusu, au primit astăzi vizita de curtoazie a viceprimarului municipiului București, Stelian Bujduveanu.

În cadrul întâlnirii au fost puse bazele unei colaborări strânse între administrația locală din capitală și cea de la malul mării.

„Primăria București și Primăria Constanța au multe puncte comune și cred că va fi de bun augur să colaborăm, să împărtășim idei, soluții, proiecte care să vină în sprijinul cetățeanului. În perioada următoare vom identifica proiecte pe care să le putem derula împreună, să colaborăm pentru locuitorii celor două orașe“.

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac

„Indiferent că vorbim despre proiecte ce țin de regenerare urbană, transport sau turism, Constanța și Bucureștiul pot împărtăși idei și pot găsi cele mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor care trenează de peste 20 de ani atât la ei, cât și la noi“.

Viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu

Cu această ocazie, viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu i-a invitat pe reprezentanții administrației constănțene la o întâlnire cu primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, pentru o mai bună colaborare:

„Constanța va găsi întotdeauna un partener în administrația de la București, iar următorii 4 ani vor arăta că interesul locuitorilor noștri primează“.

Stelian Bujduveanu este constănțean. Părinții săi sunt proprietarii hotelului Richmond din Mamaia, imobil cu 51 de camere, construit în 2008, și evaluat la cel puțin cinci milioane de euro.

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.