Viceprimarul Cocargeanu, atac la primarul Chițac în mesajul de final de an: „Altfel” nu înseamnă neapărat „mai bine”

Viceprimarul Cocargeanu, atac la primarul Chițac în mesajul de final de an: „Altfel” nu înseamnă neapărat „mai bine”

Viceprimarul Constanței, Florin Cocargeanu, USR, a lansat un atac la adresa primarului Vergil Chițac, PNL, chiar în mesajul de final de an.

„2021 a fost un an al provocărilor neaşteptate, un an în care cu toţii am făcut tot posibilul pentru a trece peste nişte obstacole pe care nu le-am anticipat. În 2021 am aflat că „Altfel“ nu înseamnă neapărat „mai bine“.”, a spus Cocargeanu, făcând referire la Asociația Constanța Altfel, condusă în trecut de Vergil Chițac și de Felicia Ovanesian, actual city manager.

„Un an în care am avut multe lucruri de învăţat, cel mai important pentru mine fiind acela că vocea constănţenilor trebuie mereu ascultată şi luată în seamă, că aşteptările celui care te-a ales să faci treabă pentru el sunt mari şi aşa trebuie să rămână. Ştiu unde am greşit, ştiu ce am făcut bine şi ce se putea face diferit… Sunt sigur că alături de colegii mei vom demonstra că suntem aici pentru Constanţa, aşa cum ne-am propus de la bun început. Indiferent de context şi situaţie, interesele constănţenilor au fost şi vor rămâne prioritare în orice decizie sau demers pe care îl voi avea în 2022. În noul an, vă doresc tuturor să realizaţi tot ce v-aţi propus, să aveţi succes şi să fiţi la fel de vigilenţi!”, a mai spus Cocargeanu.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Valu lui Traian construiește o școală nouă și un after-school. Investiție de peste 16 milioane lei

vin dec. 31 , 2021
În comuna Valu lui Traian se va construi o școală nouă. Primăria a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru execuție lucrări, achiziție utilaje și echipamente tehnologice pentru construire școală cu clasele grupa 0-grupa VIII, sală de educație fizică și sport, spațiu pentru after-school, anexă spațiu tehnic și […]

V-ar putea interesa și: