Viceprimarul Constanței se bucură pentru că primarul asfaltează o stradă din cartierul său

Viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu, a declarat că se bucură pentru că primarul Constanței, Vergil Chițac, asfaltează o stradă din cartierul său. Cei doi sunt membri ai aceluiași partid, PNL.

„Încă de la începutul mandatului, domnul primar Vergil Chițac a ascultat problemele oamenilor din cartier și a promis că va face tot ce este posibil pentru rezolvarea acestora. Iată că astăzi una dintre cele mai mari probleme din Palazu Mare își găsește rezolvare iar eu mă bucur în primul rând în calitate de locuitor al zonei. Încă de când ne-am mutat aici am avut promisiuni de la administrațiile locale precedente că vom avea parte de condiții decente de trai, însă doar administrația liberală a trecut și la fapte.”, a scris viceprimarul pe pagina sa de Facebook.

Acesta a mai spus că probleme în Palazu Mare sunt multe, vechi și au adunat multe frustrări și nemulțumiri.

„Cu dialog, cu sprijinul dumneavoastră, eu sunt încrezător că putem rezolva o mare parte din ele.”, a adăugat Ionuț Rusu.

Recomandări:

Ionuț Rusu, viceprimar: Locurile de parcare de pe trotuarul aferent străzii I. Gh. Duca au avizul Poliției

Ionuț Rusu, viceprimar al Constanței și om de afaceri, a câștigat anul trecut 1.264.502 lei


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Viceprimarul Constanței se bucură pentru că primarul asfaltează o stradă din cartierul său

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Români care ne fac cinste: Mădălin, tânărul care a absolvit la una dintre cele mai prestigioase academii din Statele Unite ale Americii

joi iun. 22 , 2023
Un tânăr din România, Mădălin Savin, a absolvit în această primăvară studiile la una dintre cele mai prestigioase academii din Statele Unite ale Americii: Academia Navală Annapolis Maryland, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, Ambasada SUA în România. După patru ani petrecuți departe de casă, printre puțini de-ai lui, […]

V-ar putea interesa și: