Viceprimarul Dumitru Babu și-a dat demisia

Dumitru Babu
Dumitru Babu se ține cu mâna de cap, în timpul unei ședințe de consiliu local

UPDATE: Astăzi este 1 aprilie. Dumitru Babu nu și-a dat demisia

Dumitru Babu, unul dintre viceprimarii orașului Constanța, și-a dat, astăzi, demisia din funcție.

Acesta și-a motivat decizia prin faptul că nu și-a îndeplinit sarcinile de serviciu așa cum se aștepta. Colegii de partid, dar și mulți constănțeni, îi reproșează mai multe lucruri, printre care faptul că nu a reușit să rezolve problema câinilor fără stăpân, a iluminatului public și că, mai ales, a neglijat mediul de afaceri. În ultimii aproape doi ani, investițiile mari au lipsit.

De asemenea, se mai reproșează modul în care a gestionat unele autorizații de construire unor oameni de afaceri.

Nu în cele din urmă, în cadrul partidului din care face parte, PSD, s-a ridicat problema datoriilor pe care firmele sale le aveau la bugetul locale, firme care au fost vândute înainte de a fi falimentate.

Încă nu este clar dacă primarul Decebal Făgădău va mai avea voie să folosească BMW-ul seria 5 în continuare, în condițiile în care bolidul este înmatriculat pe una dintre firmele care aparține fratelui lui Dumitru Babu.

PSD se va întruni zilele viitoare pentru a stabili o nouă nominalizare pentru funcția de viceprimar. Cuvântul decisiv îl va avea primarul Decebal Făgădău, care este și președinte executiv al PSD Constanța.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Viceprimarul Dumitru Babu și-a dat demisia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

FOTO Un șofer de 70 de ani din Medgidia a lovit două mașini parcate

Sun Apr 1 , 2018
La data de 1 aprilie a.c., un bărbat, de 70 de ani, din municipiul Medgidia, a condus un autoturism pe strada Panseluțelor către strada Lalelelor din municipiu, iar în dreptul unui imobil, pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției intrând în coliziune cu două mașini care se […]
accident medgidia (1)