Viceprimarul Dumitru Babu și-a dat demisia

Dumitru Babu
Dumitru Babu se ține cu mâna de cap, în timpul unei ședințe de consiliu local

UPDATE: Astăzi este 1 aprilie. Dumitru Babu nu și-a dat demisia

Dumitru Babu, unul dintre viceprimarii orașului Constanța, și-a dat, astăzi, demisia din funcție.

Acesta și-a motivat decizia prin faptul că nu și-a îndeplinit sarcinile de serviciu așa cum se aștepta. Colegii de partid, dar și mulți constănțeni, îi reproșează mai multe lucruri, printre care faptul că nu a reușit să rezolve problema câinilor fără stăpân, a iluminatului public și că, mai ales, a neglijat mediul de afaceri. În ultimii aproape doi ani, investițiile mari au lipsit.

De asemenea, se mai reproșează modul în care a gestionat unele autorizații de construire unor oameni de afaceri.

Nu în cele din urmă, în cadrul partidului din care face parte, PSD, s-a ridicat problema datoriilor pe care firmele sale le aveau la bugetul locale, firme care au fost vândute înainte de a fi falimentate.

Încă nu este clar dacă primarul Decebal Făgădău va mai avea voie să folosească BMW-ul seria 5 în continuare, în condițiile în care bolidul este înmatriculat pe una dintre firmele care aparține fratelui lui Dumitru Babu.

PSD se va întruni zilele viitoare pentru a stabili o nouă nominalizare pentru funcția de viceprimar. Cuvântul decisiv îl va avea primarul Decebal Făgădău, care este și președinte executiv al PSD Constanța.
Un comentariu la “Viceprimarul Dumitru Babu și-a dat demisia

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

FOTO Un șofer de 70 de ani din Medgidia a lovit două mașini parcate

Dum apr. 1 , 2018
La data de 1 aprilie a.c., un bărbat, de 70 de ani, din municipiul Medgidia, a condus un autoturism pe strada Panseluțelor către strada Lalelelor din municipiu, iar în dreptul unui imobil, pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției intrând în coliziune cu două mașini care se […]
accident medgidia (1)

V-ar putea interesa și: