Viceprimarul Florin Cocargeanu are la dispoziție 300 de litri de combustibil pe lună, dar nu a consumat niciunul

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local al municipiului Constanța ce va avea loc pe 10 iunie, a fost introdus un proiect privind aprobarea cotei maxime de consum lunar de carburanți pentru autovehiculele și utilajele ce deservesc aparatul de specialitate al primarului.

Primarul, viceprimarii, dar și directorii din primărie au la dispoziție mașini de serviciu și, desigur, combustibil. Primaril și viceprimarii au o cotă maximă de 300 de litri pe lună.

„În 2021, la nivelul cabinetului meu, nu a fost consumat NICIUN litru de combustibil. Încă de la preluarea acestui mandat am refuzat să beneficiez de facilităţi precum mașina de serviciu, șofer sau telefon mobil. Când este necesar, utilizez autoturismul personal și foarte rar autoturisme ale instituției.”, a scris acesta, pe pagina sa de Facebook.

Așteptăm informații și de la viceprimarul Ionuț Rusu și de la primarul Vergil Chițac.

V-ar putea interesa și:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Greșeală într-un proiect de hotărâre propus de primarul Chițac. Au încurcat rău cartierele

Tue Jun 7 , 2022
O greșeală gravă într-un proiect de hotărâre propus de primarul Chițac. Este vorba despre unul care are ca obiect îmbunătățirea mediului urban în zona Coiciu – Casa de Cultură. Raportul de specialitate întocmit de angajații primăriei și semnat de Ani Merlă, director executiv, Maria Filip, șef serviciu, și Mirela Iuliana […]