Viceprimarul Florin Cocargeanu are la dispoziție 300 de litri de combustibil pe lună, dar nu a consumat niciunul

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local al municipiului Constanța ce va avea loc pe 10 iunie, a fost introdus un proiect privind aprobarea cotei maxime de consum lunar de carburanți pentru autovehiculele și utilajele ce deservesc aparatul de specialitate al primarului.

Primarul, viceprimarii, dar și directorii din primărie au la dispoziție mașini de serviciu și, desigur, combustibil. Primaril și viceprimarii au o cotă maximă de 300 de litri pe lună.

„În 2021, la nivelul cabinetului meu, nu a fost consumat NICIUN litru de combustibil. Încă de la preluarea acestui mandat am refuzat să beneficiez de facilităţi precum mașina de serviciu, șofer sau telefon mobil. Când este necesar, utilizez autoturismul personal și foarte rar autoturisme ale instituției.”, a scris acesta, pe pagina sa de Facebook.

Așteptăm informații și de la viceprimarul Ionuț Rusu și de la primarul Vergil Chițac.

V-ar putea interesa și:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Greșeală într-un proiect de hotărâre propus de primarul Chițac. Au încurcat rău cartierele

mar iun. 7 , 2022
O greșeală gravă într-un proiect de hotărâre propus de primarul Chițac. Este vorba despre unul care are ca obiect îmbunătățirea mediului urban în zona Coiciu – Casa de Cultură. Raportul de specialitate întocmit de angajații primăriei și semnat de Ani Merlă, director executiv, Maria Filip, șef serviciu, și Mirela Iuliana […]

V-ar putea interesa și: