Viceprimarul Florin Cocargeanu, dezvăluiri incredibile: Regulamentul parcărilor a fost schimbat fără știrea USR, iar consilierii partidului nu au știut ce au votat

Viceprimarul municipiului Constanța, Florin Cocargeanu, a făcut o serie de declarații incendiare în emisiune Realitatea locală, la Dobrogea TV. Acesta susține că regulamentul parcărilor a fost negociat într-o anumită formă între PNL și USR, dar că la vot a fost supusă o altă formă. Pe parcurs, acesta a fost modificat.

„Noi, în discuțiile cu PNL, am stabilit că nu se plătește parcare noaptea. În momentul când regulamentul a venit la vot, era inclusă chestia asta, că e 24 din 24. Noi nu am mai verificat, am zis că dacă am stabilit ceva la un moment dat… Schimbarea s-a produs în cadrul primăriei.”, a declarat acesta.

Și nu este singura modificare. La fel s-a întâmplat și cu modalitatea de parcare în stațiunea Mamaia, care ar fi trebuit, spune viceprimarul USR, să fie în zona 2, cu trei excepții (zona Summerland, zona Cazinoului și parcarea de la Telegondolă, de la Perla).

„A apărut undeva, într-o paranteză, că toată Mamaia este zona zero. La fel cum ne asumăm orice greșeală făcută, ne-o asumăm și pe asta. Am stabilit, ceva, am vorbit, și pe urmă lucrul acesta s-a întâmplat în cadrul aparatului primăriei, să spun așa. Nu știu cine și nici nu am cum să descopăr chestiile astea, unde s-au făcut schimbările.”, a mai spus viceprimarul USR:

De aceea, USR a cerut acum, la câteva luni de la aplicarea regulamentului, modificarea acestuia. Se vor purta discuții cu PNL, iar regulamentul va fi modificat cel mai probabil în septembrie.

Declarațiile în întregime le puteți vedea mai jos.

COMPLETARE: Scandalul parcărilor. Fostul viceprimar PSD al Constanței l-a prins pe actualul viceprimar USR cu mâța-n sac

Vă recomandăm și:

De ce parcarea în fața Cazinoului din Constanța este mai ieftină decât la periferia orașului

Curtea de Apel și Baroul au închiriat 115 locuri de parcare în centrul Constanței din totalul de 125

Cum fentează turiștii taxa de parcare din Mamaia

Constanța NU are nevoie de PARCĂRI

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Scandalul parcărilor. Fostul viceprimar PSD al Constanței l-a prins pe actualul viceprimar USR cu mâța-n sac

Thu Aug 26 , 2021
Viceprimarul USR Florin Cocargeanu a făcut, ieri, declarații incendiare la Dobrogea TV, în emisiunea Realitatea locală. A spus că cineva a modificat regulamentul parcărilor și că USR a votat, în Consiliul Local, în necunoștință de cauză. Potrivit lui Cocargeanu, USR a dorit ca parcarea pe timpul nopții să fie gratuită, […]