Viceprimarul Florin Cocargeanu, dezvăluiri incredibile: Regulamentul parcărilor a fost schimbat fără știrea USR, iar consilierii partidului nu au știut ce au votat

Viceprimarul municipiului Constanța, Florin Cocargeanu, a făcut o serie de declarații incendiare în emisiune Realitatea locală, la Dobrogea TV. Acesta susține că regulamentul parcărilor a fost negociat într-o anumită formă între PNL și USR, dar că la vot a fost supusă o altă formă. Pe parcurs, acesta a fost modificat.

„Noi, în discuțiile cu PNL, am stabilit că nu se plătește parcare noaptea. În momentul când regulamentul a venit la vot, era inclusă chestia asta, că e 24 din 24. Noi nu am mai verificat, am zis că dacă am stabilit ceva la un moment dat… Schimbarea s-a produs în cadrul primăriei.”, a declarat acesta.

Și nu este singura modificare. La fel s-a întâmplat și cu modalitatea de parcare în stațiunea Mamaia, care ar fi trebuit, spune viceprimarul USR, să fie în zona 2, cu trei excepții (zona Summerland, zona Cazinoului și parcarea de la Telegondolă, de la Perla).

„A apărut undeva, într-o paranteză, că toată Mamaia este zona zero. La fel cum ne asumăm orice greșeală făcută, ne-o asumăm și pe asta. Am stabilit, ceva, am vorbit, și pe urmă lucrul acesta s-a întâmplat în cadrul aparatului primăriei, să spun așa. Nu știu cine și nici nu am cum să descopăr chestiile astea, unde s-au făcut schimbările.”, a mai spus viceprimarul USR:

De aceea, USR a cerut acum, la câteva luni de la aplicarea regulamentului, modificarea acestuia. Se vor purta discuții cu PNL, iar regulamentul va fi modificat cel mai probabil în septembrie.

Declarațiile în întregime le puteți vedea mai jos.

COMPLETARE: Scandalul parcărilor. Fostul viceprimar PSD al Constanței l-a prins pe actualul viceprimar USR cu mâța-n sac

Vă recomandăm și:

De ce parcarea în fața Cazinoului din Constanța este mai ieftină decât la periferia orașului

Curtea de Apel și Baroul au închiriat 115 locuri de parcare în centrul Constanței din totalul de 125

Cum fentează turiștii taxa de parcare din Mamaia

Constanța NU are nevoie de PARCĂRI


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scandalul parcărilor. Fostul viceprimar PSD al Constanței l-a prins pe actualul viceprimar USR cu mâța-n sac

joi aug. 26 , 2021
Viceprimarul USR Florin Cocargeanu a făcut, ieri, declarații incendiare la Dobrogea TV, în emisiunea Realitatea locală. A spus că cineva a modificat regulamentul parcărilor și că USR a votat, în Consiliul Local, în necunoștință de cauză. Potrivit lui Cocargeanu, USR a dorit ca parcarea pe timpul nopții să fie gratuită, […]

V-ar putea interesa și: