Viceprimarul Ionuț Rusu a anunțat o premieră în Constanța: cartografierea digitală a cimitirelor

Pentru prima dată în Constanța, s-a demarat procedura de cartografiere digitală a celor șase cimitire ce aparțin municipalității.

Este vorba despre cimitirele: Central, Constantin Predescu, Viile Noi, Palazu Mare, Anadalchioi, Municipal.

În urma realizării acesteia, va putea fi clarificat regimul juridic a peste 5000 de locuri de veci abandonate.

De asemenea, vă fi realizată și o inventariere clară a tuturor locurilor de veci existente.

„Implementarea acestei proceduri va permite ca exploatarea și întreținerea cimitirelor, pe de o parte, precum și interacțiunile constănțenilor cu Administrația Cimitirelor să fie caracterizate de transparență și eficiență.”, a declarat viceprimarul Ionuț Rusu.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Simona Halep, în doliu: „Ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o”

mie mart. 22 , 2023
Simona Halep este în doliu, după moartea bunicii sale. „Maia ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viața veșnică. Papule, ai grijă de ea”, este mesajul cu care Simona anunță pe rețelele sociale decesul bunicii sale. „Papu” și „Maia” au fost bunicii […]

V-ar putea interesa și: