Viceprimarul Ionuț Rusu, dezvăluiri din scandalul sportului constănțean

Viceprimarul Ionuț Rusu și jurnalistul Cristian Hagi au fost invitații Adrianei Teodoru, la Tomis TV, într-o dezbatere fără precedent despre sportul constănțean.

Detalii din culise, amenințări și dosare penale, mesaje aprinse cu jigniri și înjurături.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

România a mai făcut un pas pentru eliminarea vizelor de către SUA, dar este încă departe de obiectiv

joi ian. 18 , 2024
România a mai făcut un pas pentru eliminarea vizelor de către SUA, dar este încă departe de obiectiv. Ambasada României în SUA anunţă Departamentul de Stat al SUA a dat publicităţii miercuri, situaţia ratei de refuz al vizelor B1/B2 pentru anul fiscal 2023 (1 octombrie 2022-30 septembrie 2023), iar România […]

V-ar putea interesa și: