Viceprimarul Ionuț Rusu nu a folosit niciun litru de combustibil din cota de 300 de litri alocată de primărie

Ionut Rusu

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local al municipiului Constanța ce va avea loc pe 10 iunie 2022, a fost introdus un proiect privind aprobarea cotei maxime de consum lunar de carburanți pentru autovehiculele și utilajele ce deservesc aparatul de specialitate al primarului.

Primarul, viceprimarii, dar și directorii din primărie au la dispoziție mașini de serviciu și, desigur, combustibil. Primaril și viceprimarii au o cotă maximă de 300 de litri pe lună.

Viceprimarul Ionuț Rusu, PNL, nu a folosit niciun litru din cota pe care o are alocată. De asemenea, deși are la dispoziție un autoturism de serviciu, acesta nu l-a folosit deloc, preferând să se deplaseze cu autoturismele pe care le deține firma sa.

Ionuț Rusu este un om de afacer de succes. În 2021, compania sa, StarCrewing Agency, a avut o cifră de afaceri de 6 929 874 lei și un profit de 109 611 lei, în scădere de 793 933 lei, în 2020, dar numărul angajaților a crescut de la 16 la 58. În ultimii 17 ani, firma a avut profit în 16.

Nici celălalt viceprimar, Florin Cocargeanu, nu a folosit nimic din combustibiul alocat. Detali AICI.

Primarul Vergil Chițac nu a comunicat niciodată dacă folosește sau nu cota de combustibil alocată.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Cristina Dumitrache: „Campania pentru un salariu minim european susținută de PSD și partenerii social-democrați dă rezultate”

Wed Jun 8 , 2022
Campania pentru un salariu minim european susținută de PSD și partenerii social-democrați dă rezultate, a anunțat deputata Cristina Dumitrache. Aceasta a anunțat că Parlamentul European și statele membre ale UE au ajuns la un acord cu privire la Directiva privind salariile minime adecvate. Acordul prevede reguli obligatorii pentru cele 21 […]
cristina dumitrache

V-ar putea interesa și: