Viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu, despre trafic, cimitire și creșe la „Realitatea locală”, Dobrogea TV

Viceprimarul Ionuț Rusu în platoul Dobrogea TV, alături de moderatorul emisiunii, Cristian Hagi
Viceprimarul Ionuț Rusu în platoul Dobrogea TV, alături de moderatorul emisiunii, Cristian Hagi

Ionuț Rusu, unul din cei doi viceprimari ai municipiului Constanța, este invitatul emisiunii „Realitatea locală”, la Dobrogea TV, care se va difuza marți, 30 martie.

Acesta va prezenta noutăți referitoarea la traficul din oraș (de la instituirea unor sensuri unice la regulamentul de parcări), dar va vorbi și despre cimitirele și creșele din Constanța.

Emisiunea poate fi urmărită de la ora 19.00.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Restricții pentru lucrări de reparații sistem rutier pe Autostrada A2, începând de azi!

mar mart. 30 , 2021
C.N.A.I.R. – D.R.D.P. Constanța anunță că, începând de azi, 30 martie 2021, ora 16:00, se instituie restricții de circulație pe Autostrada A2, pe calea de rulare către București, sectorul cuprins între km 68+700 și km 75+900, în vederea execuției unor lucrări de reparații ale sistemului rutier. Astfel, pe tronsonul menționat, […]
Autostrada Soarelui Constanța București

V-ar putea interesa și: