Viceprimarul PSD al Medgidiei: „PNL, partidul molie”

Luminița Vlădescu și Valentin Vrabie
Luminița Vlădescu și Valentin Vrabie

Viceprimarul PSD al Medgidiei, Luminița Vlădescu, a avut o reacție dură după ce primarul Vrabie s-a înscris în PNL și a numit PNL „partidul molie”.

„PNL, partidul LIPITOARE sau MOLIE, suge sau roade tot ce se găsește după care se metamorfozează. Nu știe, nu a văzut, nu a auzit, alții sunt de vină. La Medgidia își aruncă oamenii peste bord, doar, doar își pierd urmele hoțiilor.”, a scris aceasta, într-o postare pe pagina sa de socializare.

Luminița Vlădescu a adus și acuzații concrete, dar a lansat un apel și către locuitorii din Medgidia, cărora le spune să nu se lase manipulați.

„Cum să spui după ce ai prăduit banul public aproape trei mandate, PSD și Vlădeasca sunt de vină? După ce ați mâncat copt serviciul de salubrizare cu aproape 6.000.000 de EUR (din spusele Vrabie) și ADIM dispărut, ați pus pe chituci APOLLO prin achizitii și plăti ilegale, ați distrus Termia, după ce ați “reabilitat” spații verzi inexistente in valoare de 2.000.000 EUR, după ce ați dărâmat un ambulatoriu, după ce ați rupt un pod din bani “europeni” cu plăți povară pe bugetul local, după ce ați făcut praf un sistem de monitorizare video nefuncțional, tot din bani europeni, după ce ați făcut „57 litigii”(din spusele lui Vrabie), după ce ați făcut din pixul vostru milioane de lei plăti ilegale, fără să vadă ANAF-ul, unde au lucrat membrii voștri marcanți, după ce v-ați băgat oameni în pușcărie, pe alții i-ați lăsat moștenire, SUGACI la banul public, după toate astea, veniți să spuneți că Vladeasca și PSD sunt de vină. Să vă fie RUȘINE hoardelor și să trăim vremurile când toate aceste adevărate GĂURI le veți plăti cu vârf și îndesat! SOS medgidieni, nu vă lăsați manipulați!”

Luminița Vlădescu, viceprimar PSD Medgidia

Vă reamintim că primarul Valentin Vrabie s-a înscris ieri în PNL, unde a fost acceptat în unanimitate de membrii biroului permanent. Acesta va ocupa și funcția de președinte al PNL Medgidia.

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.