Victimele tragediilor aviatice din Constanța au fost înaintate în grad, post-mortem

Victimele tragediilor aviatice din Constanța au fost înaintate în grad, post-mortem

Militarii au fost înaintaţi în grad, post-mortem, conform ordinului ministrului Apărării Naţionale, în baza prevederilor art. 68 din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare.

Astfel, locotenent-comandorul (av.) Bogdan Florin a fost înaintat în gradul de căpitan-comandor (pm), căpitanul (av.) Niţă Iosif-Costinel a fost înaintat în gradul de locotenent-comandor (pm), iar locotenentul (av.) Pătraşcu Gheorghe Sorin – în gradul de căpitan (pm).

La gradul de sublocotenent post-mortem au fost înaintaţi în grad maistrul militar principal (av.) Banu Gelu, maistrul militar clasa I (ma.) Carp Vlad, maistrul militar clasa a II-a (ma.) Bosoi Sergiu, sergentul (med.) Marinescu Ionuţ şi caporalul clasa a III-a (av.) Lateş Eduard-Cătălin.

Vă reamintim și că cei opt militari decedați în accidentele aviatice care au avut loc ieri în Constanța, decorați post-mortem de președintele României.

Articole similare:

Sursă foto: MApN

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cinci femei au rămas fără poșete în plină stradă. Polițiștii au doi suspecți

Fri Mar 4 , 2022
Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au depistat doi tineri, de 18 și 25 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și tâlhărie calificată. Aceștia sunt cercetați în cinci dosare. Astfel, în perioada 21 ianuarie 2021- 25 februarie a.c., tinerii ar fi smuls poșetele […]
2 tineri reținuți pentru mai multe fapte de tâlhărie Urmare a cercetărilor în 5 dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au depistat 2 tineri, de 18 și 25 de ani, bănuiți de comiterea faptelor. Astfel, în perioada 21 ianuarie 2021- 25 februarie a.c., tinerii ar fi smuls poșetele unor femei, în timp ce acestea se aflau pe stradă, în municipiul Constanța. Persoanele vătămate au vârste cuprinse între 17 și 59 de ani. În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 3 februarie a.c., cei doi au fost reținuți, pentru 24 de ore, iar astăzi au fost prezentați instanței de judecată care a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tinerii au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.