Victorii mari pentru CS Medgidia la volei

Voleibalistele de la Clubul Sportiv Medgidia au obțin două victorii în primele două meciuri din Turneul Semifinal.

Voleibalistele au obținut o victorie impresionantă și în primul meci, la Focșani, împotriva lui CSU Hygienium Galați! Cu un scor impecabil de 3-0, fetele au demonstrat determinare, siguranță și spirit de echipă!

A doua a fost în fața lui CSM Focșani, cu scorul de 3-1!

CS Medgidia demonstrează încă o dată că determinarea și talentul sunt singurele atuuri pentru reușitele în sport! În cel de-al doilea meci din Turneul Semifinal la volei, fetele noastre au învins echipa gazdă, CSM Focșani, cu scorul de 3-1. Chiar dacă au cedat doar în setul al treilea, fetele au strălucit în celelalte seturi, demonstrând un joc exemplar și o echipă puternică.

„Această victorie nu este doar rezultatul abilităților individuale ale jucătoarelor, ci și a muncii lor de echipă, a sprijinului incredibil din partea antrenorilor, staff-ului și suporterilor noștri pasionați. Suntem mândri de fiecare dintre ele! Mergem împreună cu gândul la călătoria frumoasă spre marea finală și sperăm la promovarea pe prima scenă a voleiului românesc.”, au transmis reprezentanții CSM.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Constanței a prezentat o ecuație fără soluție: 150.000 de mașini, 30.000 de locuri de parcare. Trei lucruri pe care nu le spune

lun mart. 25 , 2024
Nu numai în Constanța, ci în majoritatea orașelor lumii, traficul este una dintre cele mai mari probleme. Fie că vorbim de orașe foarte bogate, care au investit imens în transportul în comun și au impus restricții dure autoturismelor personale, fie că vorbim despre unele mici și sărace, aglomerația de pe […]
parcare-primaria-constanta-2

V-ar putea interesa și: