VIDEO 8542 mp de carosabil asfaltat și 172 de noi locuri de parcare în zona CET Constanța

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, zona CET, efectuează de trei luni de intervenții asupra domeniului public. Acestea s-au materializat în 8542 de metri pătrați de carosabil asfaltat, 674 de metri pătrați de trotuare reabilitate și 172 de noi locuri de parcare.

Pe aleea Egretei, carosabilul a fost extins și recondiționat iar infrastructura trotuarelor a fost modernizată. Au fost realizate noi locuri de parcare pe terenul eliberat de garaje în parcările amenajate:

  • în zona centrului comercial;
  • în dreptul blocului C3;
  • în dreptul blocului C4;
  • în spațiul delimitat de blocurile AV1, C4, C2.

Paralel, pentru creșterea eficienței utilizării spațiului public urban, au fost resistematizate parcările situate pe aleea Egretei:

  • între blocurile AV7, AV6, AV5, AV4;
  • în spațiul delimitat de blocurile AV1, C4, C2;
  • pe terenul cuprins între blocurile C1 și C2;
  • între blocurile AV21 – AV22.

Lucrările de modernizare a carosabilului au cuprins și aleile de acces către blocuri, trama stradală fiind reamenajată. Pe aleea Albatrosului, spațiul public urban a fost reorganizat prin recondiționarea carosabilului și noi locuri de parcare au fost date în folosință, în urma demolării garajelor, în zona blocului G3A.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța și în orașul Ovidiu

lun mai 4 , 2020
Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 600 mm, din incinta Stației de Pompare Caragea Dermen din municipiul Constanța, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile din noaptea de miercuri – 06 mai 2020, ora 23.00, până joi – 07 […]
raja constanța

V-ar putea interesa și: