VIDEO A sărbătorit 1 decembrie printr-o baie în Marea Neagră

Un constănțean a sărbătorit ziua de 1 decembrie printr-o baie în Marea Neagră.

Alin Vintilă nu s-a speriat nici de frigul de afară, nici de vânt, nici de apa rece ca gheața. În imagini puteți vedea nu numai cu intră în apă, ci și cum înoată.

Nu încercați să faceți același lucru dacă nu sunteți foarte bine pregătiți.

Alin Vintilă a făcut parte, în acest an, din echipa logistică a lui Avram Iancu, românul care a celebrat centenarul marii unirii înotând de la Sulina la Istanbul, fără costum de protecție. De asemenea, l-a însoțit pe acesta la cel mai dur maraton din lume, „6633 Arctic Ultra”.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident rutier mortal în localitatea 23 August

Dum dec. 1 , 2019
Un accident rutier mortal a avut loc, în data de 1 decembrie, în localitatea 23 August din județul Constanța. Victima este un pieton. Medicii de la Ambulanță, care au fost chemați la fața locului, nu au putut decât să constate decesul. „Astăzi, în jurul orei 17.50, un bărbat, de 30 […]

V-ar putea interesa și: