VIDEO A treia zi de proteste în Constanța. „Libertate, te iubim, ori învingem, ori murim”

Constănțenii au ieșit pentru a treia zi din case pentru a protesta împotriva măsurile impuse de autorități pentru combaterea pandemiei.

Au scandat, printre altele, „Ieșiți din casă, dacă vă pasă” și „Libertate, te iubim, ori învingem, ori murim.”

Au fost mai puțini ca în primele două zile.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sensuri unice pe străzile B.P. Hașdeu, Eliberării, I.L. Caragiale și în zona Pieței Balada

mar mart. 30 , 2021
În Constanța vor apărea, din 6 aprilie, noi sensuri unice, dar lucrurile nu se vor opri aici. Planurile primăriei și ale poliției sunt să mai înființeze astfel de sensuri pe unele dintre cele mai folosite șosele din municipiu. Ionuț Rusu, viceprimar al municipiului Constanța, a declarat marți, în emisiunea „Realitatea […]
Strada-Eliberarii-Constanta

V-ar putea interesa și: