VIDEO Accident mortal, transmis live pe Facebook

Un accident mortal a avut loc, duminică, în localitatea Văcăreni, județul Tulcea.

Un copil și o bătrână au murit, alte patru persoane au fost rănite. Stăteau în curtea unei case în momentul în care mașina a intrat peste ei și i-a ucis.

Unul din pasagerii din spate a filmat și a transmis live pe Facebook tragedia.

„Băi, ăștia care nu aveți inimă, stați pe dreapta!”, a spus pasagerul din dreapta.

A urmat o cursă de aproape 2 minute. Șoferul gonește cu viteză foarte mare, pierde controlul mașinii, care zboară de pe șosea și intră într-o curte din localitatea Văcăreni, unde lovește 4 oameni.

O femeie de 79 de ani și un copil de 3 ani, aflați în curte, au murit. Alte două persoane, tot din curte, au fost rănite. Din mașina distrusă, două persoane au fost rănite grav.

accident mortal tulcea
Asta este ce a mai rămas din BMW

„Din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat din Luncavița, în timp ce conducea un auto pe E 87, la ieșirea din localitatea Văcăreni, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, auto a părăsit partea carosabila si s-a oprit in curtea unei locuințe. In urma accidentului, a rezultat decesul a 2 persoane aflate in curte și rănirea altor 4 persoane. In cauză s-a întocmit dosar penal. După incident, conducătorul auto a părăsit locul accidentului Este vorba de un bărbat, de 39 de ani din Luncavița.”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Conducătorul auto a fost depistat pe raza localității Luncavița. La momentul testării, avea o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vă recomandăm și:

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

2 comentarii

  • Sper că nenorocitul ăla să nu mai iasa din pușcărie 😠

  • Ionut, tu speri, dar la noi daca iti omori jumatate de bloc iei maxim 30 ani…
    Art. 192: Uciderea din culpa

    (1)Uciderea din culpa a unei persoane se pedepseste cu inchisoarea de la unu la 5 ani.

    (2)Uciderea din culpa ca urmare a nerespectarii dispozitiilor legale ori a masurilor de prevedere pentru exercitiul unei profesii sau meserii ori pentru efectuarea unei anumite activitati se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani. Cand incalcarea dispozitiilor legale ori a masurilor de prevedere constituie prin ea insasi o infractiune se aplica regulile privind concursul de infractiuni.

    (3)Daca prin fapta savarsita s-a cauzat moartea a doua sau mai multor persoane, limitele speciale ale pedepsei prevazute in alin. (1) si alin. (2) se majoreaza cu jumatate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.