VIDEO Adriana Arghirescu despre regulamentul parcărilor prezentat de Horia Constantinescu: „M-am enervat groaznic”

adrian arghirescu

Regulamentul parcărilor a reușit să îi enerveze pe unii dintre consilierii municipali. Adriana Arghirescu, PNL, președinte comisiei numărul 5, a votat împotrivă, alături de colegul său de comisie și partid, Costin Avătavului.

Mai mult, a declarat, în emisiunea „Realitatea locală”, la Dobrogea TV, că s-a enervat la explicațiile (sau, mai bine spus, lipsa de explicații) lui Horia Constantinescu, cel care a prezentat regulamentul în comisie.

„S-a prezentat domnul Horia Constantinescu, care a argumentat fundamentarea acestui regulament pe o experiență personală, dată de lecturarea unei cărți în limba engleză, despre parcare în marile metropole (n-am înțeles exact unde se desfășura acțiunea pe care dânsul o traducea) și bazându-se pe niște plimbări la, 5 dimineața, prin zonele centrale ale orașului. Nu vreau să vă ascund că m-am enervat groaznic, pentru că așteptam cu totul altceva de la logica propunerii unui astfel de regulament și exista o logică, sigur că da. Drept pentru care, nici n-am mai avut puterea să-i pun niște întrebări punctuale, pe conținut, pentru că deja, in integrum, pentru mine, a fost o chestiune total nepregătită și am considerat că nu am ce să discut pe marginea ei.”, a precizat Adrian Arghirescu.

Emisiunea o puteți urmări mai jos. Mai multe declarații despre regulamentul parcărilor, de la minutul 28.

Regulamentul parcărilor se află și acum în dezbatere publică.

Horia Constantinescu este, acum, director executiv adjunct în cadrul Direcției Servicii Publice din Primăria Constanța.

Articole similare:

„Nu parcați aici!”. „Dar unde?”

Cum a obținut CCINA, de la Radu Mazăre, locuri de parcare GRATUIT pentru 49 de ani. Instituția are venituri de peste 7 milioane lei anual

Constănțenii au mai multe mașini decât elvețienii

8 probleme ale noului regulament de parcări din Constanța


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “VIDEO Adriana Arghirescu despre regulamentul parcărilor prezentat de Horia Constantinescu: „M-am enervat groaznic”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fără coșciuge și coroane funerare la vedere în Constanța

mar mart. 16 , 2021
În municipiul Constanța este în dezbatere publică noul regulament de publicitate. Una din propuneri vizează modificarea modului în care își prezintă marfa magazinele de pompe funebre. „O propunere din noul regulament de publicitate va fi ca vitrinele serviciilor funerare să fie translucide astfel încât vederea în interior din spațiul public […]

V-ar putea interesa și: