VIDEO Amendat cu 400 de lei pentru că arunca bolovani de la etaj

Un constănțean a fost amendat cu 400 de lei pentru că arunca bolovani de la etajul 8 al unui bloc, fără ca măcar să se uite dacă jos este cineva!

Scene au fost surprinse joi după amiază, în cartierul Faleză Nord, și au fost postate pe o rețea de socializare de Primăria Constanța.

„Omul își făcea amenajări interioare în casă și probabil i s-a părut mai comod să arunce resturile de zidărie direct pe fereastră, fără să se gândească nicio secundă la faptul că ar putea răni pe cineva. În imaginile filmate de un vecin, șocat de modul de acțiune al individului, se vede clar cum bucățile mari din beton sunt aruncate intenționat în fața imobilului, unde se adunase deja un adevărat morman.
Martorii întâmplării au sesizat polițiștii locali care l-au amendat pe individ cu suma de 400 de lei pentru aruncarea la întâmplare a deșeurilor și i-au solicitat să elibereze imediat terenul din fața blocului de resturile provenite în urma lucrărilor de construcție.”, au spus reprezentanții primăriei.

Agenții verifică acum și dacă amenajările interioare se făceau cu autorizație.

Sursă video: Primăria Constanța


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Profesori ai Școlii Gimnaziale „Ion Minulescu” Constanța, invitați la Ziua Naţională a Turciei în Istanbul

vin nov. 9 , 2018
Școala Gimnazială Nr.17 „Ion Minulescu” Constanța a participat în cadrul proiectului internațional de înfrățire „Educația multiculturală”, la festivitățile dedicate sărbatoririi „Zilei Republicii Turcia”, organiate de către Inspectoratul Școlar din Esenyurt-Istanbul. La eveniment au fost prezenți primarul al districtului Esenyurt- Istanbul, Ali Murat Alatepe, prefectul Dr. Vural Karagül, inspectorul general Pașali […]

V-ar putea interesa și: