VIDEO Atenție unde vă țineți anvelopele. Se fură

anvelope
Imagine cu caracter demonstrativ

Un bărbat din județul Constanța s-a trezit că a rămas fără anvelopele pe care le depozitase în curte. A anunțat poliție, care a depistat hoții.

„Urmare a comiterii unei infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat doi tineri, în vârstă de 21, respectiv 16 ani, ambii din localitatea Satu Nou, județul Constanța, bănuiți de comiterea faptei. Astfel, la data de 3 martie a.c., tinerii în cauză ar fi sustras din curtea locuinței unui bărbat, de 29 de ani, din aceeași localitate, patru roți echipate cu anvelope”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii constănțeni, persoanele în cauză au fost identificate, iar prejudiciul cauzat, în valoare de 2100 de lei, a fost recuperat și predat părții vătămate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Andreea Munteanu, purtător de cuvânt IPJ Constanța
energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Rezultatele la olimpiada județeană de limba și literatură română

Thu Mar 7 , 2019
Constanța 100% vă prezintă rezultatele finale la olimpiada județeană Constanța de limba și literatură română. Rezultatele au fost publicate de către Inspectoratul Județean Constanța pe 7 martie 2019. Reprezentanții ISJ Constanța au anunțat că, la nivel gimnazial, la etapa naţională a Olimpiadei, va participa, din fiecare județ, câte un elev/an […]