VIDEO. Au sărit în apă chipurile să protejeze delfinii, dar le-au pus viața în pericol. „Conservaționiști de laptop”

Trei persoane au sărit azi, în bazinul delfinilor, pentru a le proteja, chipurile, dar de fapt le-au pus viața în pericol.

„Astăzi, la Delfinariu Constanta, am avut parte de un eveniment nefericit. Pe scurt, 3 persoane au sărit în bazinul Delfinariului Constanța pentru a protesta punând in pericol viata delfinilor prin simplu faptul că au sărit fără să urmeze procedurile de dezinfecție și prin acest mod au contaminat apa bazinului. Au fost ridicați de lucrători ai secției de Politie urmând sa fie duși la secție pentru declarații. Directorul general al instituției, Adrian Bîlbă, a declarat că va depune plângere penală împotriva lor în numele Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța”, se arată într-un comunicat al CMSN Constanța.

„Cei trei au fost sanctionati contraventional conform legii 61/1991, cu câte 1.500 de lei”, au declarat reprezentații IPJ Constanța.

Este vorba despre un bărbat de 32 de ani din Olanda, un bărbat de 33 de ani din Eforie și o femeie de 28 de ani din Cluj.

„Le-au riscat viața delfinilor, pentru că nu s-au dezinfectat înainte de a intra în apă. Noi de fiecare dată ne dezinfectăm, pentru că nivelul clorinării este minim, iar aceste mamifere acvatice sunt sensibile la bolile mamiferelor terestre.

 

Sunt animale care s-au născut în captivitate, nu ar putea fi eliberate pentru că nu se pot hrăni decât sub controlul uman, nu au cum să vâneze pește.”, a spus directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Adrian Bîlbă.

 

Iată întreaga sa declarație.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Eduard Martin, despre olandezul care s-a aruncat în bazinul delfinilor. „Mă întreb oare dacă acest olandez a avut vreodată curaj să se arunce în apă la cel mai mare delfinariu din Europa, care se află în Olanda”

sâm aug. 26 , 2017
Olandezul care s-a aruncat în bazinul delfinilor provine dintr-o țară în care se află cel mai mare delfinariu din Europa, a remarcat Eduard Martin. VIDEO. Au sărit în apă chipurile să protejeze delfinii, dar le-au pus viața în pericol. „Conservaționiști de laptop” Iată ce spune acesta pe pagina sa de […]
eduard martin, administrator polaris

V-ar putea interesa și: