VIDEO Autospecialele Polaris M Holding, spălate și dezinfectate la fiecare ieșire din bază

Pentru a combate pandemia Coronavirus, respectarea normelor de igiena pentru angajatii Polaris, cat si pentru întreaga flota auto, cu care se salubrizează șdezinfectează Constanța, rămâne o condiție esențială.

Desi infectia cu Coronavirus ne afecteaza pe toti, exista o serie de domenii care nu-si pot opri activitatea. In aceasta categorie intra si firma Polaris. Colectarea deseurilor nu poate fi amanata nici macar o zi, acest lucru ar duce la aparitia unor focare de infectie.

Cand revine la baza, fiecare autospeciala este spalata si dezinfectata inainte de a reintra pe teren.

https://www.facebook.com/PolarisMHolding/videos/584965362111703

Pentru a-si continua activitatea de salubrizare si dezinfectare, fiecare angajat trebuie sa se protejeze de infectia cu Covid – 19, cu echipament de protectie, manusi si masca.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 7.700 de constănțeni, aflați în izolare din cauza Covid-19

vin mart. 27 , 2020
La nivelul județului Constanța, bilanțul privind COVID-19, vineri, 27 martie, este următorul: 816 de persoane carantinate, respectiv 7.754 de persoane aflate în izolare la domiciliu. De la intrarea în vigoare a celor trei Ordonanțe Militare, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul I.P.J. Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, […]
coronavirus constanța

V-ar putea interesa și: