VIDEO Autospecialele Polaris M Holding, spălate și dezinfectate la fiecare ieșire din bază

Pentru a combate pandemia Coronavirus, respectarea normelor de igiena pentru angajatii Polaris, cat si pentru întreaga flota auto, cu care se salubrizează șdezinfectează Constanța, rămâne o condiție esențială.

Desi infectia cu Coronavirus ne afecteaza pe toti, exista o serie de domenii care nu-si pot opri activitatea. In aceasta categorie intra si firma Polaris. Colectarea deseurilor nu poate fi amanata nici macar o zi, acest lucru ar duce la aparitia unor focare de infectie.

Cand revine la baza, fiecare autospeciala este spalata si dezinfectata inainte de a reintra pe teren.

https://www.facebook.com/PolarisMHolding/videos/584965362111703

Pentru a-si continua activitatea de salubrizare si dezinfectare, fiecare angajat trebuie sa se protejeze de infectia cu Covid – 19, cu echipament de protectie, manusi si masca.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Peste 7.700 de constănțeni, aflați în izolare din cauza Covid-19

Fri Mar 27 , 2020
La nivelul județului Constanța, bilanțul privind COVID-19, vineri, 27 martie, este următorul: 816 de persoane carantinate, respectiv 7.754 de persoane aflate în izolare la domiciliu. De la intrarea în vigoare a celor trei Ordonanțe Militare, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul I.P.J. Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, […]
coronavirus constanța