VIDEO Bărbatul reținut pentru că și-ar fi bătut soția spune că aceasta se trăgea singură de păr

Bărbatul din Năvodari reținut pentru că și-ar fi bătut soția spune că acesta se trăgea singură de păr.

„Nu am bătut-o, s-a tras de păr singură. Are spasmofilie. Știu că susține că am bătut-o, dar am actele care pot dovedi că are mari probleme cu capul și cu restul corpului”, a spus acesta, în momentul în care era dus în fața judecătorului, cu propunerea de arestare preventivă.

Reamintim că un tânăr din Năvodari a ajuns în arestul preventiv al IPJ Constanța, după ce și-a bătut soția.

Tânăra, în vârstă de 23 de ani, a depus o plângere la polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari. Aceștia probat activitatea infracțională a soțului acesteia, în vârstă de 24 de ani, care este acuzat că și-a agresat soția în două rânduri: pe 25 noiembrie și 12 decembrie.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Constanței a fost colindat de copiii de grădiniță și dintr-un centru de plasament

joi dec. 13 , 2018
Primăria Constanța îi anunță pe constănțeni, prin intermediul unui comunicat de presă, că primii colindători au ajuns, astăzi, la sediul instituției. „Holul instituției a răsunat de glasurile copiilor de la școlile și grădinițele din oraș. Recitalul a fost deschis de 18 micuți de la Grădinița „Azur”, au urmat apoi 23 […]

V-ar putea interesa și: