VIDEO Bătaie în Vama Veche. Reacția Poliției

O bătaie în toată regula a avut loc, în acest weekend, în Vama Veche. S-a întâmplat în zona localului Molotov, iar scena a fost filmată și postată pe Facebook.

Poliția a fost anunțată și a demarat cercetări. Scandalul nu a durat mult, iar bătăușii au dispărut înainte de sosirea oamenilor legii.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini de pe o rețea de socializare, în care se prezintă un incident din stațiunea Vama Veche, va comunicăm faptul că, din primele informatii, evenimentul s-ar fi produs în cursul acestei dimineți, în mod spontan.

Precizăm faptul că polițiștii nu au fost sesizați cu privire la acest incident și, până în acest moment, nu este depusă nicio plângere referitoare la acest eveniment.

În cauză, polițiștii din cadrul Biroului Vama Veche – 2 Mai s-au autosesizat și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Sursa video: Facebook/ Markus Lupșe

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • Acolo se vand droguri si nimeni nu face.nimic.majoritatea bătrânilor sunt dealeri,majoritatea moldovenilor de peste prut,fara documente,vand tot felul de halucinogene si pastile s.a.m.d.

Leave a Reply

Your email address will not be published.