VIDEO Bilete gratuite de tren pentru a descoperi Europa

În această vară, 15.000 de tineri în vârstă de 18 ani vor primi gratuit un bilet de tren valabil o lună pentru a descoperi Europa.

Proiectul DiscoverEU aparține Parlamentului European și acoperă doar costurile de călătorie, iar tinerii vor trebui să plătească pentru cazare, mâncare şi alte cheltuieli, pe cont propriu.

Iniţiativa a fost aprobată în luna martie, când braţul executiv al structurii europene a aprobat un buget de 12 milioane de euro pentru acest proiect.

Ideea a fost propusă de liderul partidului EPP, Manfred Weber, care a introdus iniţiativa în Parlamentul European.

Deoarece bugetul acoperă doar 15.000 de premise de călătorie, tinerii europeni trebuie să înregistreze o aplicaţie pe site-ul UE pentru a-şi câştiga permisul de călătorie.

Cei interesaţi trebuie să aplice în luna iunie într-un interval de două săptămâni care va fi anunţat de structura europeană.

Mai multe detalii la adresa http://www.youdiscover.eu/ și în clipul de mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elena Udrea, apariție în costum de baie în ziarele din Costa Rica

sâm mai 5 , 2018
Un ziar din Costa Rica, Diario Extra, a publicat un articol intitulat „Românii fugari aleg Costa Rica drept refugiu”, referindu-se la Elena Udrea, care apare în costum de baie.  „Costa Rica şi Madagascar sunt separate de mii de kilometri şi de multe ore de zbor cu avionul, însă au o […]
elena udrea

V-ar putea interesa și: