VIDEO. Biserică în loc de parcare, în Tomis III. Ce spune primarul Decebal Făgădău

Buldozerele au intrat în parcare. Aici se va ridica o biserică

În zona Tomis III a început construcția unei biserici, aflată chiar între blocuri, vizavi de piața alimentară.

Mulți dintre locuitori sunt nemulțumiți și spun că, din cauza construcției, dispar peste 50 de locuri de parcare. În plus, cel puțin deocamdată, nicio autospecială nu poate ajunge.

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a explicat astăzi ce se întâmplă la fața locului.

”În primul rând nu vorbim despre construirea unei biserici, ci de relocarea unei biserici, cea care se află pe trotuar, puțin mai sus de Tomis III”, a spus edilul.

Explicațiile în întregime le găsiți în clipul de la finalul acestui articol.

Decebal Făgădău nu a explicat ce se întâmplă cu cele peste 50 de locuri de parcare care dispar și nici de ce este necesar să fie relocată o biserică ridicată fără autorizație (cea de pe trotuar).

4 comments

  • ORDINARUL DE FAGADAU CARE A FACUT AFACERI CU TERENURILE DINTRE BLOCURILE DIN TOMIS 3 SI LE-A DAT IN FOLOSINTA GRATUITA PATRIARHIEI TOMISULUI UN ALT HOT ORDINAR CU ATCTE IN REGULA….NU STIU DE CE DOARME INCA DNA CONSTANTA …CATE DOCUMENTE MAI VOR SA STRANGA ?

  • AM VOTAT PSD PENTRU PRIMA SI ULTIMA OARA SE PARE …FAGADAU A DAT CU TIFLA LA PESTE 1000 DE LOCATARI DIN TOMIS 3 A RELOCAT UN ABUZ DE PE TROTUAR SUB BALCONUL OMANENILOR DIN TOMIS 3…..STAI LA VILA TARANE SI NU TE INTERESEASA GALAGIA SI DISCONFORTUL SA ITI TREACA MORTII PRIN FATA COPIILOR TAI……

  • BOULE DAR MASINILE LOCATARILOR DIN ZONA UNDE MORTII MATII LE PUI …PE TROTUAT SA PRIMESC AMENDA …CA DE BISERICA NU AI AVUT CURAJ SA TE IEI …AI NEVOIE DE VOTURI…VORBESTE UN CETATEAN CARE TE-A VOTAT ….DAR SA RUPT LANTUL DE IUBIRE…PROMIT IN NUMELE CELOR 1000 DE LOCATARI CARE DEJA AM SEMNAT O PETITIE LA FATA LOCULUI…SI NU NE ORIM AICI…

  • Pe site-ul primariei, la sectiunea urbanism poti verifica numarul autorizatiei lipite pe gardul ce imprejmuieste locatia. Nu au autorizatie, e expirata din 2015 si au facut totul ilegal si abuziv. De asemenea, acolo scrie clar ca e vorba de o constructie, nu de o relocare. Gunoaie de oameni, scursura societatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.