VIDEO Bolnav bătut cu parizerul în cap

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a cerut duminică măsuri urgente din partea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) şi Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) pe fondul videoclipului.

“Am urmărit cu indignare imaginile apărute în spaţiul public din care se observă cum un membru al unui echipaj de intervenţie de urgenţă batjocoreşte un pacient care avea nevoie de ajutor”, a scris Dan, pe Facebook.

Ea a adăugat că “acţiunea unui singur om poate arunca stigmatul asupra unei întregi instituţii şi asupra a zeci, sute sau mii de oameni care îşi fac datoria în cel mai onorabil şi profesionist mod cu putinţă”.

“Ştiu că Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a demarat verificări în acest caz şi cer IGSU şi DSU să ia măsuri urgente! Acest personaj nu mai poate fi parte a echipei de elită numită SMURD. Acest personaj afectează grav o echipă valoroasă, tocmai pentru că valoarea sa, ca om, nu depăşeşte preţul unui baton de parizer”, a mai scris ministrul, citat de Agerpres.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Demersuri pentru ca Sinagoga Mare să fie introdusă pe lista monumentelor istorice

Mon Jun 3 , 2019
Asociația VERDE URBAN a transmis către Ministerul Culturii și Identității Naționale, la finele lunii martie, o cerere de clasare în regim de urgență pe lista monumentelor istorice a Sinagogii Așkenaze din Constanța. „Ulterior, au fost vehiculate în presa locală informații potrivit cărora asociația noastră nu ar avea capacitatea legală de […]