VIDEO Ce spune Poliția Română despre drogurile de pe plaja din Constanța

droguri pe plajă

Poliția Română a început o acțiune fără precedent pentru a culege de pe plajă pachete de droguri.

La operațiunile de căutare a drogurilor participă peste 300 de polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi și scafandri, cu 60 de autovehicule, 14 ambarcațiuni și două elicoptere.

Comisarul Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al IGPR Constanța, a spus că au fost recuperate mai multe pachete de pe plajă și a recomandat oamenilor să nu deschidă pachetele, pentru că este vorba despre droguri cu concentrație foarte mare.

Droguri au fost găsite și pe mare.

Au existat și cazuri de persoane fizice care au găsit droguri pe plajă și au sunat la 112.

Căutările se desfășoară pe circa 90 de kilometri de țărm.

Detalii despre acest lucru oferă comisarul Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al IGPR, în interviul pe care îl puteți vedea mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO VIDEO Negustorii de corvete

sâm apr. 6 , 2019
România va aloca 1,5 miliarde de euro pentru achiziția a 4 corvete multifuncționale, iar în joc sunt trei companii mari internaționale: Damen, Olanda; Naval Group, Franța; Fincanteri, Italia. Sâmbătă, 6 aprilie 2019, olandezii au profitat de prezența unei fregate la exercițiul Sea Shield 2019, pentru a prezenta presei și celor […]

V-ar putea interesa și: