VIDEO Ce spune Traian Băsescu despre nava eșuată în Portul Midia

Traian Băsescu, fost președinte al României și comandat de navă, a fost invitat, ieri, la B1TV, unde a vorbit și despre ranfluarea navei Queen Hind, care a eșuat în Portul Midia.

Acesta a intrat în dialog cu Alin Vintilă, reprezentantul firmei Grup Servicii Petroliere, care a fost desemnată să se ocupe de operațiune. Acesta a vorbit și despre o eventuală acțiunea de sabotaj.

„Sincer să spun, nu cred că sunt sabotori, dar neglijenți, da. Nu cred că e vorba de un sabotaj, dar neatenți, neglijenți în mod categoric au fost, pentru că, știind că se desfășoară operațiunea de ranfluare, nu aveau voie să dea drumul la nicio navă să miște în zona de ranfluare”, a declarat Traian Băsescu.

Alin Vintilă a discutat și despre posibilitatea de a opri transportul de animale vii.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “VIDEO Ce spune Traian Băsescu despre nava eșuată în Portul Midia

  1. Capitania port midia Navodari spagari , trimitand marinarii cei care lucrau la pilotaj in anii 90″-2000 sa le aduca bidoane de benzina de pe navele care ieseau din port . Nava aceasta in primul rand nu avea voie sa plece din port incarcata peste limita plus trebuia sa se faca control ca la carte asupra navei ce deficiente sa se remedieze in port etc . Basescu putea spune mai mult , stie cu ce se mananca aceasta meserie ….Cine este de vina ca sa dat drumul navei sa plece ? Intreb si eu poate aveti un raspuns …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dosar penal pentru ucidere din culpă după ce o femeie a murit în urgența Spitalului Județean Constanța

lun feb. 3 , 2020
O femeie în vârstă de 70 de ani din Constanța a murit pe holul secției de Urgențe de la Spitalul Județean. Fiul femeii a depus o plângere penală la poliție, acuzând că mama sa a stat 16 ore pe un scaun, pe holul instituției. Poliția a deschis dosar penal pentru […]
spitalul judetean constanta

V-ar putea interesa și: