VIDEO. Ce surprize a găsit Protecția Consumatorilor la o tarabă de fructe și legume din zona pieței Balada

Protecția Consumatorilor a verificat astăzi, în urma unei sesizări, o tarabă de legume și fructe din zona pieței Balada. O doamnă de 65 de ani a reclamat că a vrut să cumpere anumite produse ieri, a înmânat o bancnotă de 50 de lei, dar i s-a dat restul la 10 lei.

Proprietarul afacerii a făcut o criză de nervi în timpul controlului și aruncat o parte din marfă pe jos. Mai mult, la un moment dat o doamnă din anturajul său a încercat să ofere o sumă de bani (300 de lei) șefului Protecției Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu.

Printre deficiențele constatate s-au numărat lipsa cântarului cu inspecție metrologică la zi, lipsa informațiilor cu privire la proveniența și calitatea produselor, nefolosirea casei de marcat, care era păstrată într-o pungă, dar și prezența carcalacilor în încăpere.

Comercianții nu au putut prezenta niciun document de funcționare.

„Lipsa verificării metrologice coroborat cu lipsa la cântar induce premisele unor infracțiuni și de aceea CJPC Constanta a intervenit cu celebritate și a redirecționat conform competentelor organelor de urmărire penală.”, a precizat Paul Anghel, director în cadrul ANPC.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “VIDEO. Ce surprize a găsit Protecția Consumatorilor la o tarabă de fructe și legume din zona pieței Balada

  1. Foarte ciudat dar magazinul este deschis și desfășoară activitatea în continuare că și când nimic nu s-a întâmplat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Autobuzul DRAM DRUM şi Gaşca Zurli vă aşteaptă la Medgidia

Thu Aug 17 , 2017
Călătoria Autobuzului DRAM DRUM se apropie de final. După două săptămâni de străbătut judeţul Constanţa, 15 localităţi, mii de copii şi zeci de mii de zâmbete, cei 14 profesori trăsniţi ajung sâmbătă, 19 august 2017, la Medgidia, unde vor fi întâmpinaţi de simpatica Gaşcă Zurli, care vor să fie alături […]