VIDEO Coloană de mașini pe mai mulți kilometri pe Autostrada Constanța – București

Autostrada Soarelui a fost plină ochi duminică, pe sensul dinspre Constanța spre București. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat din jurul orei 16.00 că valorile de trafic sunt ridicate, iar pe tronsoanele unde au loc lucrări de reabilitare la partea carosabilă s-au format coloane în mișcare. Seara, aglomerația se mențiunea, după cum se poate vedea din imaginile de mai jos.

Reamintim că se execută lucrări în următoarele puncte:

  • km. 14, loc. Cernica, jud. Ilfov – coloană de aprox. 200 de metri;
  • km. 71, loc. Dor Mărunt, jud. Călărași –  coloană de aprox. 1 km;
  • km. 160, Pod.Cernavodă – coloană de aprox. 2 km.

Pentru evitarea aglomerării, Poliția recomandă următoarele rute alternative:

  • DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – București;
  • A2 – Fetești sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – București.

Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiți să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza.                                              

Până la finalul lunii mai, se desfășoară lucrări de reparații a părții carosabile pe autostrada A2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 64+700 metri (Lehliu Gară/CL) – 71+500 metri (Dor Mărunt/CL). Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe sensul către București, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcții.

Tot pe Autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 156+700 m și 160+100 m (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

A fost instituită restricție de circulație și la kilometrul 14+033 de metri, în zona localității Cernica, județul Ilfov, pe banda de urgența și pe prima bandă, pe ambele sensuri de deplasare, pentru a permite efectuarea lucrărilor de reparație a rosturilor de dilatație a podului.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

O șoferiță de 24 de ani a murit într-un accident rutier

Mon May 24 , 2021
Un accident rutier a avut loc luni dimineață între Murfatlar și Ciocârlia. O persoană a murit, două au fost rănite. Victima decedată este o femeie de 24 de ani, conducătoarea primului auto. Celelalte două victime rănite sunt o femeie, de 21 de ani, conducătoarea celui de al doilea auto, și […]
accident mortal