VIDEO Constanța din spatele blocurilor gri. „E ca în Siria!”

În spatele blocurilor gri e o Constanță urâtă și uitată de administrația publică locală. În unele locuri e o imagine ca în Siria, țară răvășită de ani buni de un nemilos război civil.

Primăria Constanța a demolat garajele, dar în locul lor au rămas munți de moloz, zone periculoase pentru copii și nu numai. Aceștia își amenajează singuri locuri de joacă printre jungla de beton.

O bătaie de jos la adresa tuturor.

Tudorel Chesoi, președintele Alianței Național Țărăniste, a stat de vorbă cu oamenii și a găsit, împreună cu ei, soluții.

„Nu pot înțelege de ce nu folosiți spațiile din spatele blocurilor pentru parcări, pentru locuri de joacă… Nu am să vă înțeleg niciodată”, a spus acesta.

https://www.facebook.com/CT100.RO/videos/958314158001361

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O PANGLICĂ NEAGRĂ: SĂ NU-I UITĂM PE CEI CARE AU UCIS

lun aug. 24 , 2020
Editorial al Ambasadorului SUA în România, Adrian Zuckerman  24 august 2020  23 august marchează cea de-a 81-a aniversare a Pactului Ribbentrop-Molotov. Acesta a dus la suferința și moartea a zeci de milioane de persoane în Europa. Ziua Comemorării Victimelor Fascismului și Comunismului amintește de moartea, suferința și chinul pe care […]
Adrian Zuckerman

V-ar putea interesa și: