VIDEO Constanța, orașul în care se fură jardinierele

Individul care a furat florile a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate de proprietarul locuinței

Un constănțean și-a înfrumusețat apartamentul pe care-l deține în zona peninsulară a Constanței. A amplasat câteva jardiniere în exterior. Apartamentul este exact peste drum de catedrala arhiepiscopală, deci într-o zonă turistică, cel puțin în definiție.

Florile nu rezistă mai mult de câteva zile. Sunt furate.

Așa s-a întâmplat recent, iar imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost publicate de proprietar. Se vede cum o persoană ridică pur și simplu jardiniera și pleacă. O face pe timp de zi, căci hoților nu le mai pasă acum dacă sunt văzuți sau nu. Acum două zile, de exemplu, un individ i-a smuls lanțul de la gât unei minore, pe strada Soveja, la ora 13.40.

Așa a ajuns Constanța: un oraș în care se fură și florile.

Ce face poliția națională? Ce face poliția locală? De ce nu amplasează primăria camere de luat vederi pentru a prinde hoții?

Poate veți spune că nu e mare lucru, că erau niște flori. Mie mi se pare însă că este foarte grav: lucrurile aparent minore contează enorm. În plus, hoții nu se mai dau în lături de la nimic. Deja ne intră în curți și în case, ne tâlhăresc pe stradă. Mă întreb ce urmează.

Sursă foto/video: Facebook/Florian Stoian

Postări recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.