VIDEO Polițiștii constănțeni distrug droguri confiscate în ultimii 9 ani

Astăzi, 11 decembrie 2019, în județul Constanța are loc o activitate a Poliției Române, în cadrul căreia va fi distrusă o cantitate de droguri confiscate în dosare penale instrumentate în perioada 2001 -2019.

Astfel, sunt distruse cantități importante de heroină, cocaină, cannabis, rezină de cannabis, amfetamină, opium, M.D.M.A., dar și bunuri care poartă urme de droguri, cu sprijinul unui operator autorizat pentru distrugerea de substanţe periculoase.

„Cantitatea de droguri rezultată după cântărire este de 1,8 tone”, a precizat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Comisar șef Andrei Florin, IGPR

Acțiunea a avut loc în localitatea Lumina.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„PSD tergiversează eliminarea pensiilor speciale”

mie dec. 11 , 2019
Comisia de muncă a Camerei Deputaților a amânat luarea unei decizii referitoare la inițiativa legislativă depusă de PNL pentru eliminarea pensiilor speciale, au spus liberalii constănțeni, printr-o postare pe pagina lor de Facebook. Propunerea de amânare a fost făcută de președintele Comisiei, deputatul PSD Adrian Solomon. PNL Constanța afirmă că, […]

V-ar putea interesa și: