VIDEO. Copil lăsat de concubina tatălui singur în casă. Ce au decis autoritățile

copil lăsat singur în casă
Un pompier de la ISU Dobrogea vorbește, prin ușa închisă, cu un copil de cinci ani lăsat singur acasă

Un copil de cinci ani a fost lăsat, astăzi, singur în locuință. Vecinii l-au auzit țipând și încercând clanța și au sunat la 112.

O echipă de la ISU Dobrogea a ajuns la fața locului și au încercat să îl liniștească.

După câteva zeci de minute a ajuns acasă și femeia care avea grijă de copil.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța s-a sesizat în cazul copilului în vârstă de 5 ani rămas singur acasă și o echipă de specialiști s-a deplasat la domiciliul acestuia.

„Potrivit unei prime evaluări la fața locului, nu s-a impus luarea vreunei măsuri de protecție a minorului, acesta fiind bine îngrijit iar condițiile de acasă fiind bune. Cu toate acestea, concubina tatălui împreună cu minorul vor veni, în cursul acestei zile, la sediul DGASPC Constanța pentru o discuție mai amplă și consiliere iar, în momentul în care tatăl va ajunge în Constanța, va avea loc o nouă consiliere. În urma acestor discuții și evaluări se va decide dacă este necesară instituirea vreunei măsuri de protecție în cazul copilului”, au precizat reprezentanții DGASPC Constanța.

Este al doilea caz, în ultima lună, în care un copil minor este lăsat încuiat în casă de părinți.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

FOTO+VIDEO. Incendiu la un cămin militar. Un bărbat cu arsuri grave a ajuns la spital

Wed Feb 21 , 2018
Un incendiu a izbucnit, miercuri, la un cămin militar din municipiul Constanța. Este vorba despre căminul C4 de pe strada Bogdan Vasile. Focul a izbucnit într-una din garsoniere. 30 de persoane evacuate de pompierii de la ISU Dobrogea. Aceștia au intervenit cu două autospeciale de stins incendii și 10 subofițeri. […]
incendiu camin militar

V-ar putea interesa și: